Extrajobb för student som administratör till TNT

Extrajobb för student som administratör till TNT

Är du student och intresserad av att arbeta deltid utöver dina studier till hösten, med möjlighet till sommarjobb? Vi söker nu efter dig som vill arbeta administrativt i en självgående roll och som brinner för struktur i ditt arbete. Låter detta som något för dig? Ta chansen och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TNT:s räkning en ny administratör på deltid med start efter sommaren. Arbetstiderna för tjänsten är förlagda mellan 11:00-20.00 på måndagar och övriga vardagar mellan 05:30-19:30. För den här tjänsten är det är aktuellt med 1-2 pass i veckan.

I tjänsten kommer du att ingå i ett team på 6 personer som stöttar Warehousepersonalen och chaufförerna i inkommande ärenden över mail och telefon.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör för TNT hjälper du intern personal och chaufförer med spårning av paket och leveransstatus. Din roll är att ta emot inkommande samtal och söka information i deras affärssystem, samt kontakta eventuella andra parter och när situationen krävs kommer du föra vidare ärenden till TNT:s kundtjänst.

Du kommer exempelvis att:
 • Hantera inkommande ärenden över mail och telefon
 • Delegera vidare ärenden till rätt avdelningar/personer
 • Sköta administrationen för lagerstatus
Tjänsten passar dig som har ett flexibelt studieschema och som trivs i en självgående roll. Vidare trivs du med att ta egna initiativ och beslut, samtidigt som du är serviceinriktad och hjälpsam.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå med minst 1 år kvar på dina studier
 • Har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet
 • Är obehindrad i det svenska språket, samt kan kommunicera på engelska
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i en administrativ eller serviceinriktad roll tidigare
 • Arbetat i en liknande bransch som den TNT verkar
Som person är du stresstålig, orädd och flexibel. För dig är struktur en självklarhet i ditt arbetssätt och du trivs med administrativa arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Augusti/september
 • Omfattning: Deltid, varierande arbetstider
 • Placering: Landvetter
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se