Erfaren redovisningskonsult till FREJS i Göteborg

Erfaren redovisningskonsult till FREJS i Göteborg

Har du flerårig erfarenhet av redovisning och nu är motiverad att ta dig an en ny roll med personalansvar? Vill du utveckla ditt ledarskap tillsammans med ett tight team på en arbetsplats med god sammanhållning? Då är detta tjänsten för dig! Frejs söker nu en redovisningskonsult till sitt välbelägna kontor i Göteborg med utsikt över Ullevi. Vi välkomnar din ansökan redan idag då vi använder löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en redovisningskonsult med personalansvar till Frejs i Göteborg.

Frejs är en organisation där alla hjälps åt och där titlar inte har stor betydelse. Frejs är tillräckligt stora för att kunna erbjuda spännande utmaningar, men tillräckligt små för att kunna bibehålla en god sammanhållning där alla känner alla.

Flertalet av de anställda på Frejs har stannat under en lång tid just på grund av att de trivs, vill fortsätta utvecklas och att beslutsvägarna är korta. Varje morgon serveras en nyttig frukost för alla anställda och de har både after works och årliga jul-/sommarfester på bolaget för att fira tillsammans.

Detta är en nyckelroll för Frejs fortsatta expansion. Du kommer att rapportera direkt till VD och kommer att ha cirka tio medarbetare i ditt team som sitter i Göteborg och i Smålandsstenar. Det är ett team som fungerar väldigt bra tillsammans. Du kommer att få fortsätta utveckla avdelningens arbete inom digitalisering och rådgivning. Du leder de interna processerna, kommunikationen internt i teamet och med kollegorna inom revision.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Frejs.

Arbetsuppgifter

Som senior redovisningskonsult kommer du att ansvara för att leda redovisningsavdelningen framåt samt arbeta med rådgivning gentemot byråns kunder. Det gäller frågor inom redovisning, koncernredovisning, rapportering och internationella redovisningsfrågor. Denna rådgivning sker ofta tillsammans med byråns revisorer och specialister.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med rådgivning gentemot kunder
 • Arbetsleda redovisningsavdelningen
 • Stötta och utveckla ditt team
Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för ledarskap och som motiveras av att tillsammans med ditt team arbeta gentemot uppsatta mål.

Vi söker dig som
 • Har en civilekonomutbildning, YH-utbildning eller annan kvalificerad utbildning inom ekonomi
 • Har arbetat i en konsultroll tidigare, alternativt arbetat på en ekonomiavdelning inom en större bolagskoncern
 • Har flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det används dagligen
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från en gruppchefsroll eller liknande
 • Har goda kunskaper inom K3/IFRS och koncernredovisning
 • Har erfarenhet av digitala affärssystem, såsom Fortnox
 • Har stor medvetenhet kring rådande kvalitets- och etikregler
Som person är du trygg och stabil i din roll och har god självinsikt. Eftersom Frejs arbetar nära sina kunder och sätter dessa i fokus är du med fördel flexibel i ditt arbetssätt för att kunna ge kunden bästa möjliga service. Om du dessutom motiveras av att skapa affärer som gynnar både kund och den egna organisationen vill jag gärna träffa dig för en intervju!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Ullevigatan, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Hanna Malmsten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frejs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frejs är en byrå med ca 60 anställda och tre kontor. De har kontor i Göteborg, Smålandsstenar och Stockholm och deras kunder finns runtom i hela Sverige och även utomlands. De är revisorer och rådgivare åt kunder i alla storlekar, såväl ägarledda bolag som börsbolag. Kompetens, Kontinuitet, Engagemang, samt Kunden i fokus är deras fyra hörnstenar och de beskriver vilka de är och hur de arbetar.