Är du Eitech Electros nästa Projektekonom?

Är du Eitech Electros nästa Projektekonom?

Har du erfarenhet av tidsrapportering och vill vara en viktig spelare i Eitechs expansion för att skapa framtidens Göteborg? Ser du dig själv som en flexibel person som trivs i täta samarbeten och har förmågan att snabbt kunna prioritera om din arbetsdag? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Eitech söker nu en erfaren projektekonom till sina storprojekt i Göteborg.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Eitechs räkning dig som har erfarenhet av att arbeta med projektredovisning och vill ingå i ett team bestående av trevliga, kompetenta kollegor som arbetar med flera stora projekt i Göteborgs centrum, så som både Västlänken och Korsvägen.

Som projektekonom på Eitech kommer du till stor del att arbeta i team med både projektledare, controllers och konsulter från olika bolag som besitter rätt kompetens för projekten. Mestadels kommer du att arbeta på plats vid projekten för att få en närhet till projekten och du kommer främst att sitta på två olika projektkontor som är belägna vid Kruthusgatan (Gamla Trafikverket) och Gamla Landeriets lokaler vid Korsvägen.

Eitechs företagskultur präglas av att vara både platt och prestigelös, vilket innebär att alla pratar med alla oavsett titlar. För att behålla gemenskapen anordnas ett flertal olika aktiviteter såsom After Works, boule, bowling och middagar. Som nyanställd får du en gedigen introduktion i rollen kring både systemen, projekten och verksamheten.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Eitech.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektekonom kommer du att ha en nyckelroll i Göteborgs stora projekt. Tillsammans med projektledaren kommer du att vara delaktig vid kontraktsgenomgång, beslut om projektens starttillstånd och interna uppstartsmöten för projekten. Du kommer att vara drivande vid uppföljning och dokumentation av prognoser för ekonomiskt utfall, samt följa upp och säkerställa att tidrapporteringen från konsulterna är korrekt.

Du kommer till exempel att:
 • Upprätta och följa upp fakturor
 • Upprätta mallar för redovisningen i projekt
 • Bevaka förfallna fordringar
 • Vara delaktig i enhetens projekt tillsammans med övriga controllers
 • Utveckla och effektivisera arbetssätt avseende projektstyrningsmodeller
Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper inom projektredovisning och det ekonomiska flödet
 • Har flera års erfarenhet av att arbeta i en likvärdig roll, så som controller eller projektekonom
 • Har mycket goda kunskaper inom Excel
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då du dagligen kommunicerar i båda språken
Det är meriterande om du:

* Har en eftergymnasial ekonomisk utbildning

Som person har du en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt, ta stort ansvar för att nå uppsatta deadlines och att nå organisationens mål. Du är strukturerad i ditt arbetssätt eftersom du kommer att hantera en stor mängd information i olika projekt. Tjänsten passar dig som vill arbeta varierat och flexibelt med hela det ekonomiska flödet i projektform.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Korsvägen och Kruthusgatan, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Hanna Malmsten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eitechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till hanna.malmsten@academicwork.se.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eitech AB arbetar med elteknik och elinstallationer och har i dagsläget 1200 anställda runt om i Sverige. De leverar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Sedan januari 2018 är Eitech en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med närmare 70 000 anställda runtom i världen.