Erfaren processingenjör till unikt företag inom energiteknik

Erfaren processingenjör till unikt företag inom energiteknik

Vill du vara med och bidra till framtidens energiteknik? Har du en utbildning inom kemi eller energi och vill arbeta inom processindustrin på nationell och internationell nivå? Trivs du i en roll där du får chans att ta stort ansvar och vara en nyckelperson för företaget? Biofrigas söker nu en processingenjör som vill vara en del av både företagets och processens framtida utveckling. Vi tillämpar löpande urval, sök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en processingenjör för Biofrigas räkning som kommer vara en nyckelspelare för utvecklingen av företaget. Biofrigas arbetar med biofrigas, de har utvecklat en unik teknik som skapar möjligheter att förädla biogasen och omvandla den till flytande metan, för att i sin tur kunna hantera och transportera mycket mer kostnadseffektivt. Genom små anläggningar så gör de det möjligt, enkelt och lönsamt för mindre verksamheter att komma igång med egen biogasproduktion.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Biofrigas. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos Biofrigas på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som processingenjör hos Biofrigas kommer du få möjlighet att utveckla och arbeta proaktivt med att förbättra Biofrigas unika process. Du kommer få stort ansvar då du till stora delar kommer arbeta på egen hand och vara en nyckelperson hos Biofrigas. Du kommer mestadels vara på plats på anläggningen i Borås där det främsta arbetet utförs ifrån.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med styr- och reglerteknik, el samt mekanik i processen
 • Arbeta både praktiskt och teoretiskt för att utveckla processen
 • Aktivt arbeta med säkerheten på ett noggrant tillvägagångssätt
Tjänsten passar dig som är intresserad av nya utmaningar i din karriär. Vi ser att du har tidigare erfarenheter inom processindustrin där du haft praktiska arbetsuppgifter och trivs i en självständig roll med stort ansvar.

Vi söker dig som
 • Har som lägst en högskoleingenjörsutbildning inom kemi eller energi.
 • Har minst 1 års erfarenhet av arbete inom processindustrin där erfarenhet från praktiskt arbete med el-, styr- eller reglerteknik förekommit.
 • Har erfarenhet av datorsystem ex. office.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du
* Har arbetat med kylteknik och kryogena applikationer.

Som person tar du stort ansvar för ditt arbete där det är av stor vikt att du trivs i en självständig roll. Eftersom du till en början kommer vara ensam på plats är du lösningsorienterad och trivs med att ta egna initiativ. Du har en god analytisk förmåga där du med positiv inställning ständigt drivs av att uppnå utsatta mål. Med flera kontaktytor ser vi dessutom att du har god kommunikationsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Borås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biofrigas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biofrigas Sweden AB är ett energiteknik-bolag med huvudsaklig inriktning mot produktion och hantering av flytande metangas. Företagets djupa kunskap om process- och förädlingsteknik gör att vi kan erbjuda våra kunder lösningar som ligger i teknikens framkant.