Erfaren Plastkonstruktör till innovativt företag inom fordonsindustrin

Erfaren Plastkonstruktör till innovativt företag inom fordonsindustrin

Är du en självgående person som trivs med stort ansvar under frihet? Har du erfarenhet at plastkonstruktion och vill jobba för ett innovativt fordonsföretag i Göteborg? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Plastkonstruktör med minst 2 års erfarenhet inom området. Vår kund är en internationell aktör inom fordonsindustrin som fokuserar på innovation och utveckling av egna bilar. Avdelningen som du kommer ingå i består idag av en liten grupp personer som verkligen trivs och har kul tillsammans! Kulturen präglas av öppenhet och samarbetsvilja där det alltid går att fråga sin närmaste kollega om hjälp och stöttning. Vidare kommer du vara väldigt självgående i din roll vilket ger dig stor frihet under ansvar.

Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att konstruera plenum vilka fördelar luft till de olika insugsrören till cylindrar. Dessa görs främst i polypropen-plast och vi ser därför att du gärna har kunskap om detta! Dina främsta verktyg för att lyckas är Catia v5, PLM-system och PMI (för att visualisera produktdefinition inom 3D-modellen). Konstruktionen av plenum görs mot olika interface så som vindrutetorkare, motorutrymme, tätningslister m.m. vilket lämpar sig väl för dig som gillar utmaningar och detaljer.

Du kommer även få agera support i möten med olika interna avdelningar där det är viktigt att du med din energi och nyfikenhet vill agera på möjligheter för att driva projekten framåt!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Du kommer att
 • Konstruera plenum i Catia v5
 • Arbeta med PLM-verktyg och PMI
 • Agera support till andra avdelningar internt och hjälpa driva olika projekt framåt
Uppdraget passar dig som motiveras av plastkonstruktion, har ett sinne för detaljer och god erfarenhet inom området. Det är vidare viktigt att du är duktig på att kommunicera och motivera dina konstruktioner då de interagerar med andra interna avdelningar. Överlag har du ett driv och engagemang som smittar av sig och som får dig att kunna möta tydligt satta deadlines.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av plastkonstruktion
 • KY-/Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom maskin, produktutveckling eller liknande
 • Har ett genuint intresse för konstruktion
 • Kunskap om polypropen-plast
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är verksamt inom fordonsindustrin och deras nisch är innovativa lösningar.