Erfaren Elkonstruktör till Sweco

Erfaren Elkonstruktör till Sweco

Vi söker dig som har några års erfarenhet och vill bli expert på ditt jobb. Du motiveras av att få utveckla samt driva arbetet framåt med hög kvalitet. Som Elkonstruktör hos Sweco ges möjlighet till en utvecklande roll med utmaningar högt som lågt. För dig med rätt bakgrund kan du ta stora steg i din profession genom mycket eget ansvar och kompetensutbyte kollegor emellan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en Elkonstruktör. Avdelningen i Göteborg består av ca 90 medarbetare inom el och automation. Med både bred kompetens och expertis ges möjlighet att kunna ta stora steg i din utveckling. Du kommer att sitta i öppet kontorslandskap i nya och fräscha lokaler belägna vid Ullevi där du tillsammans med kund och kollegor sätter en tydlig plan framåt för att uppnå bästa resultat. Din avdelning har fokus på att utforma framtidens system för el och automation.

Tillsammans med ditt team och kunderna skapar ni resurssnåla, smarta och pålitliga lösningar genom att ta helhetsansvar för projektering och utformning. Ambitionen är att designa robusta och intelligenta lösningar för industrin.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som Elkonstruktör hos Sweco blir du en del av ett sammansvetsat team med fokus på kvalitet och framåtanda. I din roll kommer du ta dig an uppdrag av varierande storlek högt som lågt där du ansvarar för att skapa bästa möjliga lösning. Du kommer i första hand att arbeta med CAD i form av ElproCad, Elmaster, MagiCad och E3D för konstruktion. Du förväntas vara nyfiken och initiativtagande för att ha en brant utvecklingskurva. På Sweco är det viktigt att dra mot samma målsättningar och deras värdeord är engagemang, ansvar och nyfikenhet, något vi tror kommer hjälpa dig i din utveckling.

Vi ser att du som person är en utpräglad lagspelare som gillar utmaningar och att dela erfarenheter.

Vi söker dig som
  • Har minst 5 års erfarenhet av elkonstruktion alternativt programmering
  • Har kunskaper inom el, CAD & gärna 3D CAD
  • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skift
Som person är du:
  • Självgående
  • Problemlösande
  • Samarbetsvillig
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Göteborg

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se