Enterprise Sales Executive till Jobtip

Enterprise Sales Executive till Jobtip

Jobtip är HR-techbolaget som expanderar med en egen SaaS-lösning. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp en ny och spännande automationsatsning för vårt växande enterprise-segment.

Information om uppdraget

Vi brinner för att hjälpa företag att nå ut med rätt jobbannonser - till rätt personer. Vi insåg tidigt värdet av rekrytering via sociala medier och har under åren hjälpt tusentals företag nå rätt kandidater. Den entreprenöriella andan som genomsyrar Jobtip har gjort att vi vågat tänka utanför boxen. Efter flera års utveckling har vi nu skapat en egenutvecklad Saas-lösning som både revolutionerar och effektiviserar HR-branschen.

Du erbjuds:
 • Stabil grundlön
 • Attraktiv provisionsmodell samt bonus
 • Personlig och professionell utveckling
 • En fantastisk arbetsplats
Arbetsuppgifter
 • Arbeta med kundförvärv och försäljning mot befintliga kunder inom vår SaaS-plattform.
 • Boka möten, driva processer och etablera goda relationer med kunder.
 • Vara en viktig del av ett skickligt, entusiastiskt och entreprenöriellt team.
 • Dessutom kommer du såklart att ha mycket roligt med dina underbara kollegor!
Vi söker dig som
 • Har arbetat med säljprocesser från start till slut
 • Har erfarenhet av storbolagsförsäljning inom B2B, gärna inom media/rekrytering
 • Goda kunskaper i Engelska och Svenska
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av SAAS försäljning

För att lyckas i rollen ser vi att du är en erfaren och engagerad säljare. Det är rejält meriterande att ha erfarenhet av techförsäljning, gärna inom SaaS. Du trivs med längre säljprocesser inom enterprise sales och att ta hela ägarskapet. Har du dessutom erfarenhet av HR.-branschen, rekrytering eller annonsering är det ännu ett plus! (Detta är alltså inga krav, utan ifall vi får drömma fritt. Du kan vara perfekt för oss utan erfarenhet av det ovan). Du drivs av utveckling, innovation och att hitta nya vägar för att erbjuda kunden den bästa lösning. Utöver det hoppas vi att du är en riktigt skön person, för hos oss är sammanhållningen viktig. Hos oss bjuds du varje fredag på frukost, regelbundna teamaktiviteter och AWs!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se