Enhetschef till Läkarjouren i Sverige

Enhetschef till Läkarjouren i Sverige

Här erbjuds du en varierad vardag i en dygnet-runt-verksamhet som följer samhällsutvecklingen. Som Enhetschef ansvarar du över verksamhetens ekonomi och arbetar, tillsammans med 40 kollegor, för att hjälpa andra människor. Välkommen med din ansökan.

Information om uppdraget

Välkommen till oss på Läkarjouren i Sverige. Här får du möjlighet att arbeta i en verksamhet som inte liknar någon annan.

Läkarjouren i Sverige har funnits sedan 2001 och våra medarbetare består av läkare, jourbilschaufförer och vårdadministratörer. Vi arbetar främst med jourverksamhet inom primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen där vi ansvarar för större delen av regionen. Beredskapsarbetet innebär att våra läkare och jourbilschaufförer arbetar kvälls-, nattetid samt helger med bland annat hembesök, konstaterande av dödsfall utanför vårdinrättning, vårdintygsbedömningar enligt § 4 LPT samt telefonrådgivning till sjuksköterskor inom 1177 och hemsjukvård.

Vår verksamhet behöver ytterligare en medarbetare varför vi nu söker en Enhetschef som vill vara med och bidra till att vidareutveckla vårt vårdföretag. Som en del av vårt ledningsteam får du möjlighet till utveckling genom spännande och kreativa arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef för Läkarjouren ingår du i ledningsgruppen och arbetar nära verksamhetschefen samt övriga medarbetare. Du utvecklar enhetens rutiner och arbetssätt för att erbjuda det stöd som verksamheten behöver. Du leder och delegerar arbetet i gruppen, föreslår nya arbetssätt och säkerställer en hög servicenivå.
Du bistår verksamhetschefen i ekonomiska och administrativa ärenden inklusive verksamhetens löpande bokföring och ekonomi. Du kommer även att vara behjälplig med statistiska rapporter och ansvara för IT-frågor.

Som Enhetschef har du en nyckelfunktion i verksamheten vilket innebär att du organiserar den dagliga verksamheten tillsammans med övrig personal. Som ansvarig för enheten kommer du att ta emot och handlägga ärenden från vårdenheter och olika myndigheter såsom Polisen, Socialtjänsten och Skatteverket. I denna patientnära vård kommer du också att bistå patienter och dess anhöriga.
Det finns även möjlighet att delta i andra ansvarsområden då detta är en verksamhet som söker tillvarata varje medarbetares styrkor och intressen.

Vi söker dig som
 • Du som söker är förmodligen vårdutbildad eller har bakgrund inom hälso-och sjukvården och har tidigare arbetat med ekonomi i mindre eller medelstora företag.
 • Vi söker dig som är ansvarsfull och engagerad och som brinner för nya utmaningar och vill arbeta med spännande arbetsuppgifter.
 • Du har lätt för att organisera ditt arbete och har ett öga för vad som behöver göras. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du är självgående och tar ansvar för ditt arbete.
 • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi antar att du är en framåt person, samvetsgrann, bra på att delegera, lyhörd, strukturerad och har ett ekonomiskt tänk.
Du trivs i din roll som "koordinator" med varierande uppgifter, vilket omfattar att såväl stå upp för verksamheten som att ha ansvar för administration och ekonomi.
 • Goda kunskaper i svenska språket är ett krav samt att du har erfarenhet av administration, bokföring och ekonomi.
 • B-körkort
Personliga kompetenser som vi utgår ifrån:
 • Flexibel
 • God samarbetsförmåga
 • Personlig mognad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Östra centrala Göteborg, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Läkarjouren i Sveriges önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se