Embeddedintegratörer inom automotive till vector på lindholmen!

Embeddedintegratörer inom automotive till vector på lindholmen!

Har du ett genuint intresse för Embedded Systems och vill lära dig mer? Vill du ansluta dig till en arbetsgivare som ligger i framkant inom utveckling av plattformar till självkörande bilar, som dessutom är placerade i Lindholmen? Då är vi nyfikna på dig som, genom mentorskap, kontinuerlig utbildning utomlands och långsiktighet, vill starta ett nytt kapitel i din karriär som Embeddedintegratör hos Vector!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Vectors räkning Embeddedintegratörer till kontoret på Lindholmen som nu expanderar. Vector är den ledande leverantören av mjukvaruverktyg och mjukvarukomponenter för nätverk baserade på bland annat CAN, LIN, FlexRay och Ethernet. Deras produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system används framförallt inom fordonsindustrin och industriautomation, med välkända kunder som bland annat Volvo, Autoliv och Zenuity. Vector erbjuder tjänster inom framförallt tre grenar; integration av inbyggda system, avancerad felsökning och utbildning. Tillsammans med 2 000 Vectorians över hela världen är ditt uppdrag att förenkla utvecklingen av fordonselektronik och programvara, med lösningar för ingenjörer, av ingenjörer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vector.

Arbetsuppgifter

Som Embeddedintegratör erhåller du en viktig roll för att säkerställa att varje integrering av Vectors produkter utförs med högsta kvalitet samt försäkrar att potentiella problem hanteras proaktivt innan de uppstår. Du kommer att ingå i gruppen inom Embedded tillsammans med ca 7 medarbetare där egna idéer och initiativ uppskattas då Vector utmärker sig som en platt organisation med korta beslutsvägar. Teamet integrerar mjukvarukomponenter för styrenheter i fordon och du kommer att arbeta i specifika kundprojekt som sträcker sig över cirka 13 veckor för att skapa rätt lösning för varje kund. Vidare kommer du att undergå kontinuerlig utbildning både utomlands och på plats för att hålla dig i framkant inom det tekniska området.

Uppstartsfasen i dina projekt påbörjas när du tar emot en kravspecifikation på en ECU mjukvara från kund där du sedan ska konfigurera enskilda moduler i mjukvaran. Målet är att bygga en mjukvara för ECUn som du testar på den mikroprocessor som kunden kommer använda. Du samarbetar med utvecklingsgrupper som är placerade i Tyskland där varje integration är unik och anpassad. Vidare genererar du testfall för att testa mjukvaran som skall levereras. Du skriver inte C-kod men behöver kunna läsa den. Efter att ett paket har byggts och levererats kommer du vid behov vara delaktig vid avancerad felsökning av basmjukvaran som finns i kundens styrsystem.

Du kommer till exempel:
 • Delta i projekt från start till färdig leverans
 • Utföra tester för att kvalitetssäkra integrationen samt leveransen av mjukvaran
 • Utföra avancerad felsökning
Tjänsten passar dig som trivs i en tekniskt utmanande roll med fokus på system- och mjukvaruintegrering, inom ett område som kännetecknas av innovation. Vector erbjuder en modern arbetsmiljö och en chans att arbeta i små och effektiva team för att skapa kvalitet.

Vi söker dig som
 • Har en master/civilingenjörsutbildning inom Data/Systemvetenskap, Elektroteknik, Mekatronik eller Teknisk Fysik, gärna med inriktning mot Inbyggda System
 • Har förståelse för C-kod
 • Har ett stort intresse för inbyggda system och integrering
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används dagligen internt såväl som externt gentemot kunder och i dokumentation
Det är mycket meriterande om du:

* Tidigare arbetat med debuggers och kompilatorer

Som person trivs du i en roll där du får kombinera ditt tekniska intresse med att arbeta nära kund och få användning av din sociala kompetens. Du har lätt för att effektivt lösa problem som uppstår och trivs som bäst då du får arbeta i ett drivet team och dela kunskap. För dig innebär kvalitet att säkerställa både den tekniska lösningen men även att få stötta kunder i tekniska frågor och följa dem på lång sikt. Vidare trivs du med att arbeta självgående och följa upp dina projekt och dess tidsplaner. Sist men inte minst arbetar du strukturerat och säkerställer att ditt arbete är kvalitetssäkrat innan överlämning till kund för att undvika felaktigheter.

Övrig information
 • START: Omgående eller enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
 • ARBETSTIDER: Kontorstider med flex
 • LÖN: Enligt överenskommelse
 • PLACERING: Lindholmen, Göteborg
 • KONTAKT: Recruitment Consultant, Hesam Kangarlou, 031 381 57 43 eller rekryteringsteamet, recruitmentgothenburg@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Vector!