Elkraftsingenjör till ledande Sweco

Elkraftsingenjör till ledande Sweco

Vi söker nu en elkraftsingenjör till Europas ledande konsultföretag inom teknik. Vi ser att du är en engagerad person som drivs av att skapa resultat. Om du vill ingå i en grupp med bred kompetens där du har möjligheten att bidra till ett hållbart samhälle, så kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en elkraftsingenjör. Sweco är en attraktiv arbetsgivare som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle. Företaget har stora framtidsplaner och du kommer att arbeta i en omväxlande miljö med goda möjligheter till utveckling.

Ditt arbete som elkraftsingenjör kommer att bedrivas både på Swecos kontor i Göteborg eller på plats hos deras kunder. Du kommer att tillhöra verksamhetsområdet energisystem där du kommer att ingå i en grupp med bred kunskap och erfarenhet av konstruktion och projektering av elkraftsanläggningar. För att säkerställa en bra start kommer företaget att utgå från din kompetens och erfarenhet och utifrån det sätta upp en bra plan för din första tid i din nya roll.

Du erbjuds
 • Kompetensutveckling
 • En flexibel arbetsplats för att främja både arbete och privatliv
 • Möjligheten att få arbeta i varierande projekt
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco där intentionen på sikt är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

I rollen som elkraftsingenjör kommer du ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer att projektera och genomföra konstruktionsarbete med fokus på kontrollanläggningar. Du kommer vidare att:
 • Genomföra beräkningar, förstudier, analyser och utredningar
 • Utföra reläskyddskonfiguration
 • Sköta provning och idrifttagningar
Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elkraft
 • Har minst två års erfarenhet från en liknande roll
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du tidigare arbetat med anläggningskonstruktion och/eller provning och drifttagning samt om du har erfarenhet av IEC 61850.

Som person är du:
 • Resultatinriktad
 • Ansvarstagande
 • Orädd
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse/ höst 2019
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

* Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se