Elga söker kundtjänstmedarbetare på heltid till mitten av augusti!

Elga söker kundtjänstmedarbetare på heltid till mitten av augusti!

Är du en person som vill ha regelbunden kontakt med kunder, hantera deras behov samtidigt som du ska ge dom professionell hjälp med deras ordrar? Nu finns möjligheten att bli en del av detta kundtjänst-team på Elgas kontor i Göteborgsområdet. Sök redan idag då de har behov omgående och vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker kundtjänsmedarbetare till Elga i Göteborg.

Denna kund behöver nu avlastning i sin kundtjänst där du kommer sitta i ett team på 4 heltidare. Behovet är omgående och de behöver hjälp fram till siste juli 2019.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ha du ha ett gediget ansvar för kundbemötande över telefon och mejl. Du kommer bland annat att förbereda offerter med stöd av försäljningsansvariga, ta emot orders och administrera dessa i affärssystem. För att säkerställa att produkten kan levereras till kunden som planerat har man även kontakt med ekonomiavdelningen för att övervaka kreditgränser, förskottsbetalningar etc.

Utöver detta kommer du exempelvis:
 • Hantera eventuella kundfrågor om leveransen.
 • Förse kunder med alla godkännanden och certifikat som som behövs vid leverans.
 • Ta vidare eventuella klagomål samt positiv feedback från kunder och förmedla detta vidare till ansvarig.
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom en kommunikativ roll och har fingertoppkänsla för kundservice.

Vi söker dig som
 • Besitter utmärkt kommunikationsförmåga via telefon och e-post.
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikationen sker på dessa språk.
 • Har minst 6 månaders erfarenhet av liknande tjänst och uppgifter, gärna inom kundtjänst.
 • Har god datorvana med fokus på Microsoft Office.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet från affärssystemen, Axapta/SAP, Dynamics CRM.
 • Kan tala och skriva på norska språket.
 • Har erfarenhet av den norska marknaden inom denna bransch.
Som person är du utåtriktad och är skicklig på att kommunicera i både i tal och skrift. Då tjänsten innebär en del administration så är det viktigt att du arbetar strukturerat och har en bra överblick över dina kundärenden. För att kunna erbjuda kunderna den bästa servicen så ska du även vara noggrann för att kunna säkerställa högsta kvalitet i alla situationer.

Är du en social och driven person som ser detta som en rolig utmaning? Då kan du vara helt rätt person för detta uppdrag.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elgas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Elga här Elga