Elektronikkonstruktör till Br. Voss

Elektronikkonstruktör till Br. Voss

Har du en högskoleutbildning inom elektro samt ett genuint intresse för elektronik i framkant? Vill du arbeta med de senaste lösningarna för hård- och mjukvara mot branscher såsom automotive och medtech? Vi söker dig som vill bli en del av en arbetsplats där varje medarbetare är en nyckelspelare och där du får möjlighet att utvecklas i rollen som Elektronikkonstruktör!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Br. Voss Ingenjörsfirmas räkning en Elektronikkonstruktör med placering Borås. Br. Voss är ett konsultföretag beläget i Borås som erbjuder tjänster inom elektronik och mjukvara mot branscher såsom automotive och medtech för att nämna några. Vad som skiljer företaget från andra är att allt arbete sker på plats, från prototyp till färdig produkt. Exempelvis finns det tillgång till ett fullt utrustat EMC-labb och ytmonteringslina vilket kortar ledtiderna och möjliggör hög kvalitet.

Som Elektronikkonstruktör kommer du således ha en god insyn och möjlighet att påverka hela processen. Företaget har i dagsläget 15 anställda varav 8 arbetar med konstruktionen av hårdvara. Vi välkomnar både dig som kommer direkt från skolan och dig som har lite mer erfarenhet med ambition att ta nästa steg i karriären. Du kommer bli del av en arbetsplats med familjär stämning och högt i tak där det alltid finns någon att fråga. Gemenskap och goda relationer är högt prioriterat och detta är en av anledningarna till att kollegorna på Br. Voss arbetar inhouse. En medarbetare som mår bra är en engagerad kollega och just därför tränar flera i detta härliga gäng tillsammans under luncherna.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Br. Voss Ingenjörsfirma. Uppdraget är långsiktigt där intentionen på sikt är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Br. Voss Ingenjörsfirmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som Elektronikkonstruktör kommer du att arbeta med hårdvarukonstruktion och mjukvarudesign i syfte att ta fram systemförslag och konstruktionslösningar till spännande projekt hos stora som små kunder. Då företaget är ISO-certifierade finns det tydliga checklistor och rutiner vilket säkerställer en hög kvalitet men som också kommer att underlätta din introduktion och upplärning. Det ligger i Br. Voss största intresse att du ska känna dig välkomnad och få den support och hjälp du behöver för att utvecklas. För att säkerställa detta ges det möjlighet till att gå kurser och utbildningar, allt för att ta tillvara på kompetens och hålla sina medarbetare stimulerade. Du kommer således ha mycket goda utvecklingsmöjligheter internt och på sikt kunna specialisera dig och utvecklas inom de områdena som intresserar dig.

Vi söker dig som
  • Har en fullständig högskoleutbildning inom elektro och är uppdaterad inom området
  • Ett genuint intresse för elektronik
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i tjänsten
Vi söker dig som är en sann lagspelare med en prestigelös inställning. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att utvecklas och upptäcka nya områden. På samma sätt som du har en god problemlösningsförmåga agerar du också lyhört gentemot såväl kunder som kollegor. Du har ett genuint intresse för elektronik sedan tidigare och är därmed inte rädd för att komma med idéer. Kanske håller du på med elektronik på fritiden där du testar egna uppfinningar och lösningar.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Br. Voss Ingenjörsfirmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork