Elbolag söker kundservicemedarbetare/innesäljare i Göteborg

Elbolag söker kundservicemedarbetare/innesäljare i Göteborg

Trivs du med att hjälpa andra och ge god service? Har du erfarenhet av försäljning och trivs med att arbeta mot uppsatta mål? Vår kund kan erbjuda en spännande roll på ett snabbt växande företag där du får vara en del av ett härligt team med engagerade och drivna kollegor. Låter detta spännande? Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning flera nya kundtjänstmedarbetare.

Detta elbolag är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. De arbetar ständigt med att tillgodose kundernas behov och visionen är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Här blir du en del av en positiv företagskultur, med en stark teamanda, där ni arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. Deras kontor är beläget i centrala Göteborg. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning där du bland annat får lära dig om elmarknaden, produkter, system, processer och rutiner.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och för rätt person kan det finnas möjlighet att bli överrekryterad längre fram.

Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu kundservicemedarbetare med start omgående. I din roll kommer du främst att besvara inkommande förfrågningar om till exempel avtal, priser och fakturor, via telefon, email och sociala medier. Du arbetar aktivt i varje samtal med att anpassa elavtal efter kundens behov samt hjälper till att komplettera det på bästa sätt. Fokus i rollen är att leverera på företagets mål vad gäller kundnöjdhet, försäljning och effektivitet.

Tjänsten passar dig som har fingertoppkänsla för kundservice och känner dig bekväm i att kommunicera via telefon och mejl.

Vi söker dig som
  • Har minst ett års erfarenhet av försäljning och/eller service, gärna inom kundtjänst.
  • Besitter god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
  • Har god datorvana och kunskap inom Office-paketet.
Det är meriterande om du

* Kan kommunicera på arabiska.

Som person brinner du för att hjälpa andra, du ser värdet av att ha nöjda kunder och har fokus på att skapa en bra kundupplevelse. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta i högt tempo mot uppsatta mål. Du är också en kommunikativ lagspelare som sprider positiv energi till dina kollegor.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)