Ekonomiassistent till ledande återvinningsbolag!

Ekonomiassistent till ledande återvinningsbolag!

Har du något års erfarenhet som ekonomiassistent och vill ta nästa steg i din karriär? Trivs du att arbeta i en bred ekonomisk roll samtidigt som du har ett nära samarbete med dina kollegor? Just nu söker vi en serviceinriktad ekonomiassistent till vår kund inom återvinningsbranschen. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till vår kund i Göteborg. Det aktuella bolaget arbetar med återvinning för en bättre framtid på jordklotet. De är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1 600 engagerade medarbetare och 90 anläggningar över hela landet skapar de långsiktiga lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort.

Deras kontor är placerat på Ringön i Göteborg och på den administrativa avdelningen arbetar idag 12 personer där du kommer tillhöra ekonomiteamet. Det består i dagsläget av två personer och stämningen mellan kollegorna är härlig och prestigelös, du kommer att bemötas med mycket framåtdriv och en gedigen introduktion av dina kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad till kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom det ekonomiska området. Du kommer att ansvara för dagliga ekonomi-ärenden via mail från bolagets kunder, alltifrån fakturajustering till inkassoärenden.

Vidare kommer du till exempel att:
 • Kontera fakturor i Palette
 • Utföra fakturering, reglering och utbetalningar
 • Arbeta med leverantörsreskontra
 • Hantera kundfordringar
 • Ha dialog och stötta säljare och filialchefer
Vi söker dig som
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet av en liknande roll
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Palette.

Som person är du kommunikativ och trivs i en roll med breda kontaktytor. Du har dessutom ett intresse kring ekonomi och administrativa arbetsuppgifter. Vidare är du initiativtagande och orädd i nya situationer och i din personlighet är du glad, utåtriktad och social.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se