Ekonomiassistent till Sahlgrenska Science Park

Ekonomiassistent till Sahlgrenska Science Park

Studerar du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och söker ett flexibelt extrajobb? Är du en lagspelare kombinerat med att du är strukturerad och självgående? Sahlgrenska Science Park söker idag en Ekonomiassistent på deltid. En flexibel tjänst på timbasis. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent på deltid till Sahlgrenska Science Park. Tjänsten är en uppstöttande roll på timbasis där du kommer att arbeta nära dina kollegor som arbetar heltid. I rollen får du möjlighet att stötta upp avdelningen i deras löpande bokföring kopplat till FortNox. Efter dina studier kommer du därför att ha med dig mycket meriterande kunskaper ut i arbetslivet.

När du skickar in din ansökan ber vi dig att ansöka om ett utdrag ur belastningsregistret. Detta är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sahlgrenska Science Park. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig i 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent kommer du arbeta som en stöttande funktion till dina kollegor.

Du kommer till exempel att:

Arbeta med löpande bokföring

Sköta arkivering

Efter behov, stötta upp avdelningen med övrig administration

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna inom redovisning
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har goda kunskaper i det svenka och det engelska språket, i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter
 • Tidigare arbetat i FortNox
Som person är du:
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Självgående
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sahlgrenska Science Parks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sahlgrenska Science Park Sahlgrenska Science Park erbjuder expertkunskap och erfarenhet på en affärsmässig grund, tillsammans med andra life science-aktörer och ett stort nätverk inom näringslivet. De har hållbar hälsa och individen i fokus när de ökar förutsättningarna för företag, akademi och sjukvård att samarbeta.