Ekonomiassistent till Göteborgs Orienthus

Ekonomiassistent till Göteborgs Orienthus

Har du erfarenhet inom ekonomi och vill arbeta hos ett expanderande företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter? Är du en strukturerad person med skinn på näsan som nu är redo för att axla en bred roll? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker Göteborgs Orienthus en Ekonomiassistent till sitt kontor i Gamlestaden. Vi välkomnar din ansökan redan idag då vi gör löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Ekonomiassistent till Göteborgs Orienthus i Gamlestaden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Göteborgs Orienthus.

Göteborgs Orienthus är ett bolag som snabbt expanderar och här får du möjligheten att arbeta på en berikande arbetsplats med olika kulturer. Du kommer att bli en del av ett team bestående av ytterligare två kollegor och rapportera direkt till CFO Lars-Göran "Lollen" som du kommer att ha ett nära samarbete med.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ha en bred roll med en stor variation av arbetsuppgifter inom ekonomiområdet och hantera allt ifrån bolagets löpande bokföring till kund- och leverantörsreskontran.

Du kommer till exempel att:
 • Göra avstämningar samt vara behjälplig vid bokslut
 • Hantera fakturor
Tjänsten passar dig som söker en tjänst med stort eget ansvar och mycket goda möjligheter till utveckling.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har minst 2 års erfarenhet av redovisning och har goda kunskaper inom bokföring och redovisning
 • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen
 • Har goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du:
 • Har branscherfarenhet eller har arbetat inom handel
 • Har erfarenhet av Navision
Som person är du prestigelös och har uppfattningen att inga uppgifter är för små eller oviktiga för dig. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, samtidigt som du är självgående i ditt arbetssätt och har skinn på näsan.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Gamlestaden
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Hanna Malmsten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Göteborgs Orienthus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på hanna.malmsten@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Orienthus är en matbutik med mat från Sverige och från världens alla hörn. Det är en mötesplats för såväl smaker som matkulturer. På Göteborgs Orienthus arbetar i dagsläget cirka 75 st. anställda och planen är att expandera ännu mer framöver.