Ekonomiassistent på deltid till internationellt it-bolag!

Ekonomiassistent på deltid till internationellt it-bolag!

Här får du som student möjlighet få erfarenhet i ett långsiktigt uppdrag som kanske kan ge dig en stor fördel vid examen! Vi söker dig som har en del timmar över, är noggrann och har stort ekonomiintresse. Är det dig vi söker?

Information om uppdraget

Hos vår kund, som är ett internationellt it-bolag beläget centralt i Göteborg, arbetar du med kollegor över hela Norden. Huvudkontoret ligger i Finland men i Sverige har man även mycket kontakt med Danmark och resterande kollegor runtom i Sverige. På just ekonomiavdelningen jobbar fem personer som är utspridda på alla kontor i Sverige. I Göteborg är man i dagsläget tre personer på ekonomiavdelningen.

I en spännande bransch kommer du få möjlighet att ta stort eget ansvar och växa in i rollen över tid. I en internationell arbetsmiljö kommer du få relevant erfarenhet att ta med efter examen inom samma område!

Du erbjuds
 • Ett flexibelt arbete vid sidan av dina studier
 • Att få arbeta i ett internationellt bolag inom IT-branschen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.
Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du löpande att arbeta med
 • Leverantörsresekontra
 • Utläggsrapportering
Utifrån ditt ansvarstagande kommer du även få ta tag i arbetsuppgifter som gör att du kommer lära dig oerhört mycket inom ekonomiområdet.

Vi söker dig som
 • Är student inom eftergymnasial utbildning med tidigast planerad examen juni 2021. Fördelaktigt är om du studerar ekonomi eller liknande.
 • Är obehindrad i svenska samt med goda kunskaper i engelska då daglig kommunikation görs på engelska.
 • Känner dig trygg i Officepaketet, framförallt Excel
Meriterande är om du har haft en liknande roll tidigare och/eller inom ekonomirelaterade arbetsuppgifter i minst sex månader.

Som person är du:

Flexibel

Självgående

Noggrann. Det kommer vara du som säkerställer att siffrorna är rätt i det arbete du gör.

Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning:Två vardagar i veckan under arbetstider kl.8-17, flexibelt vilka dagar. I sommar kommer det finnas behov om ca en dag i veckan för att i augusti igen gå upp till två dagar i veckan.
 • Placering: Centralt i Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper sina kunder att leda sin digitalisering genom att bidra med expertis inom strategi, transformation, tekniska lösningar och ledarskap. Vår kund arbetar internationellt från kontor i Sverige, Finland och Danmark.