Ekonomiassistent inom reskontra!

Ekonomiassistent inom reskontra!

Vi söker dig som vill arbeta med reskontra! Kanske har du hjälpt föreningen med det innan, jobbat deltid bredvid studierna, eller kanske arbetat med det längre än så? Läs mer nedan!

Information om uppdraget

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med reskontra och vill ingå i ett mindre team hos vår kund i Göteborg. Du kommer vara del av ekonomiavdelningen och ha som fokus reskontra. Du kommer hamna i ett team med stark lagkänsla och god gemenskap i ett famileägt företag med flera internationella kontor.

Ditt arbete kommer till största del vara fokuserad kring reskontra, framför allt leverantörsreskontra. Du kommer till viss del även vara behjälplig vid bokslut och avstämningar samt sporadiskt avlasta redovisningsekonomerna. Här kommer du få dina egna konkreta arbetsuppgifter att gräva dig ner i och få mer erfarenhet i rollen som ekonomiassistent.

Du erbjuds
  • En dedikerad konsultchef som stöttar dig i din utveckling.
  • En chans att bidra i kunds löpande verksamhet.
  • En möjlighet att utvecklas i rollen som ekonomiassistent.
Denna roll är ett vikariat på heltid och stäcker sig från överenskommet startdatum till mars 2022.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Har erfarenhet från en likande roll sedan tidigare, förslagsvis arbetat som ekonomiassistent under din stuidetid och har god koll på reskontra
  • Är obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift
Som person är du
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Självgående
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se