Ekonomiadministratör till expanderande Sortera Group!

Ekonomiadministratör till expanderande Sortera Group!

Värnar du om miljön? Vill du arbeta i ett spännande och expanderande företag? Har du dessutom studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi (eller har relevant arbetslivserfarenhet), då är detta din nästa utmaning! Sortera Group söker nu en driven ekonomiadministratör med öga för detaljer. Ta chansen, ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiadministratör till Sortera Group. Uppdraget är långsiktigt och i takt med att företaget växer finns utvecklingsmöjligheter internt. Sortera Group är miljökoncernen som genom sina 3 affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Med sina drygt 300 anställda och med en omsättning på mer än 900 miljoner kronor. Sortera har historiskt växt kraftigt på ett framgångsrikt sätt. Detta både organisatoriskt och via förvärv (3 förvärv per år de senaste 3 åren) vilket medför goda utvecklingsmöjligheter för dig med ambitioner! Sortera tror att engagerade medarbetare är a och o och blev utsett till Superföretag av Veckans affärer 2017.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sortera Group. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Sortera Group har som mål att på sikt erbjuda en fast anställning.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du att vara en viktig del av ekonomiavdelningen.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kundfakturering
 • Arbeta med leverantrörreskontra
 • Proaktivt arbeta för att administrationen ska stödja och följa verksamheten
 • Vara delaktig, och sköta ekonomi för diverse projekt
 • Tänka utanför boxen och skapa rutiner och arbetssätt för att förenkla dina dagliga arbetsuppgifter.
Tjänsten passar dig som vill komma in på ett bolag i framåtlut.

Vi söker dig som
 • Studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi (eller har relevant arbetslivserfarenhet)
 • Har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i officeprogrammen, såsom Excel
Det är meriterande om du
 • Arbetat med liknande arbetsuppgifter
 • Arbetat i projektform
 • Har körkort
Som person är du strukturerad. Du gillar att sätta tydliga strukturer och deadlines, som du sedan håller. Du har ett inre driv och vill utvecklas i din roll. Vidare gillar du att utveckla dina arbetsuppgifter för att effektivisera på sikt. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta nära kollegor och du sprider positiv energi.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Eriksberg, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sortera Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Sortera Group här