Driven systemutvecklare till Decerno

Driven systemutvecklare till Decerno

Vill du få chansen att vara del av en organisation som ligger i framkant inom systemutveckling med den senaste tekniken? Vill du arbeta på ett bolag där du ges möjlighet att utvecklas och får arbeta i spännande projekt? Då har vi den perfekta rollen för dig - sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en systemutvecklare till Decerno i Göteborg. Här får du chansen att arbeta som konsult mot olika spännande kunder, samtidigt som du får arbeta tillsammans med teamet inhouse på Decernos kontor på Vasagatan. Decerno tar helhetsansvar och bygger skräddarsydda verksamhetskritiska applikationer för sina kunder. De bygger alla typer av system från publik webb och intranät till interna verksamhetssystem. Projekten skräddarsys och den teknik som passar bäst används, exempelvis .Net, Entity Framework och WebAPI för backend och Angular, React och TypeScript för frontend. Decerno arbetar agilt med Scrum och Kanban.

Decerno bryr sig om sin personal och har en kultur som präglas av prestigelöshet, öppenhet och omtänksamhet - vi har kul tillsammans och medarbetare som trivs. Decerno satsar på en kontinuerlig kompetensutveckling där du ges möjligheter att utvecklas, vi har bland annat lunchföreläsningar, konferenser utomlands för hela företaget och varje månad anordnas dessutom ett hackaton!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Decerno. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter till att bli förlängd eller överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta med projekt mot Decernos kunder tillsammans med ett team som innefattar kollegor i olika yrkesroller. Du kommer att få arbeta i något av Decernos pågående projekt och komma in i rollen med hjälp av handledning och stöd från erfarna kollegor. Målet är att arbeta fullstack med hela utvecklingskedjan.

Du kommer till exempelvis att:
 • Utveckla befintliga och nya kundanpassade lösningar
 • Arbeta agilt i SCRUM
Tjänsten passar dig som har 1-2 års yrkesverksam erfarenhet.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnaisal utbildning inom IT
 • Är, eller vill bli fullstackutvecklare
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, då arbete på båda språk förekommer
 • 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet
Som person är du en problemlösare som sporras av tekniska utmaningar. För att lyckas i rollen bör du vara ansvarstagande och alltid vilja leverera bästa möjliga kvalitet till kunden. Du trivs med att arbeta i projektform och är självklart en teamplayer som kommer bidra till den goda stämningen som redan finns i teamet och organisationen.

Information om företaget

Decerno är ett IT-konsultbolag och de bygger avancerade systemlösningar såsom skräddarsydda interna verksamhetssystem såväl som publik webb och intranät. De har en bred portfölj med referenskunder, däribland Åklagarmyndigheten, Volvo Cars, Fastighetsbyrån, Stena Line och Friskis&Svettis.

Decerno erbjuder digett kreativt arbete i en stimulerande och utmanande miljö där man vill sprida kunskap och idéer.

Decerno är en trygg och stabil arbetsgivare som arbetar med hela uppdrag där du har begåvade kollegor omkring dig. Alla deras konsulter jobbar tillsammans i utmanande projekt och det har skapat en kultur hos oss där vi värdesätter prestigelöshet, öppenhet och omtänksamhet.

En kontinuerlig kompetensutveckling är en förutsättning för att mål och visioner ska bli uppnådda. Hos Decerno får du möjligheter till utveckling inom ditt kompetensområde.

Decerno har kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Spanien och är ca120 anställda. Göteborgskontoret är beläget i fina lokaler på Vasagatan med ca 40 medarbetare.Decerno är en del av Addnode Group som är noterad på OMX Nordic List, Mid Cap.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Decernos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om Academic Work

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork