Driven lönekonsult till växande redovisningsbyrå i hjärtat av Göteborg!

Driven lönekonsult till växande redovisningsbyrå i hjärtat av Göteborg!

Är du snabblärd, trivs att arbeta i team och van vid att hantera flera arbetsuppgifter parallellt med varandra? Är du dessutom en problemlösare som har tidigare erfarenhet av att arbeta med löneadministration eller studerat löneadministration på eftergymnasial nivå? Då har vi tjänsten för dig! Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en lönekonsult till Accountor. Som lönekonsult hos Accountor kommer du att vara en del av ett glatt team som i dagsläget består av 12 medarbetare. Teamet präglas av en god sammanhållning där alla stöttar varandra och hjälper till där det behövs. Du kommer till en början få stöd av erfarna kollegor och på sikt ges möjligheten att ansvara för löneadministrationen för 10-12 kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Accountor. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Administrera löner
 • Ansvara för löpande kontakt med kunder
 • Vara behjälplig vid övriga administrativa arbetsuppgifter
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön alternativt annan kunskap och erfarenhet som bedöms som likvärdig
 • Har goda kunskaper i MC office-paketet
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du har
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från löneadministration
 • Tidigare erfarenhet av arbete i affärssystemet Hogia och/eller Flex
Som person är du driven och har viljan att utvecklas i din roll som lönekonsult. Du är orädd och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare trivs du med att arbeta självgående och är van vid att ta egna initiativ. Slutligen ser vi naturligtvis att du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter där du får använda din förmåga att hantera flera uppgifter parallellt.

Övrig information
 • Start: mars
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Accountors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Accountor