Driven applikationskonsult till Evry!

Driven applikationskonsult till Evry!

Det här är tjänsten för dig som vill arbeta i en annorlunda support roll och som vill göra karriär hos EVRY! Du vill jobba nära utvecklare och komma med tankar och idéer gällande systemfel. Framförallt lockas du av tanken av att arbeta i ett supportteam som har fullt fokus på att bygga långsiktiga relationer till sina kunder. Känns det som att du är den vi söker? Ansök idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en applikationskonsult till Evry i Göteborg, gärna med en bakgrund inom ekonomi. Tjänsten passar dig som tidigare arbetat inom en supporterande roll och som nu vill ta nästa steg i karriären. Evry ser långsiktigt på samarbetet och om du visar framfötterna kan tjänsten på sikt utvecklas till en roll som applikationsexpert med gediget ansvar!

Evry är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag och vi använder deras lösningar dagligen, från att ta ut pengar i bankomat till, boka tågbiljetter till att informera dig om kollektivtrafiken är sen. Här får du chansen att jobba i en professionell miljö med mycket kompetenta kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Evry. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du till en början arbeta med ett av Evrys kundspecifika verktyg, där kunderna får ringa in eller maila när de behöver användarhjälp och god service. Din roll är att kunna fånga upp viktig information från kunder och få en förståelse för det komplexa systemet som är i fokus. När du skickar ärenden vidare till third line support är du ansvarig för stöttning och återkoppling längs ärendes gång. Som team har ni målsättningen att dels kunna lösa problemet men också att kunna förstå vem i den interna organisationen problemet skall hänvisas vidare till.

Evrys supportteam arbetar idag noggrant och kundspecifikt med full fokus på att förstå sina kunder och deras verksamheter. Detta för att leverera riktigt god service.

Du kommer till exempel att:
  • Supportera kunder via telefon och e-mail.
  • Uppdatera kunder i olika ärenden, så att de alltid känner närhet till Evry.
Du kommer att ingå i ett dedikerat supportteam, där alla har olika specialistområden som exempelvis ekonomi-, faktura- och databashantering.

Vi söker dig som
  • har läst en eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi alternativt har arbetat i en liknande supporterande roll tidigare
  • är obehindrad i det svenska och engelska språket då båda språks används dagligen i arbetet
Det är meriterande om du har erfarenhet av programmering i exempelvis java eller XML.

Som person är du ödmjuk inför komplexiteten av systemet och förstår att ett systemfel tar tid att lösa. Du har förmågan att förmedla ett lugn till kunderna och är samtidigt mån om att lösa problemet. Du är nyfiken och välkomnar nya utmaningar i din roll samtidigt som du trivs i en självgående roll.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evry är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund.