Drift- och supporttekniker till empir industry!

Drift- och supporttekniker till empir industry!

Drivs du av ständig utveckling och vill arbeta med att effektivisera och skapa IT-lösningar? Vill du få möjligheten att utvecklas både som person och som tekniker? Här får du vara med och arbeta som tekniker tillsammans med ett kvalificerat team på Empir Industry! Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker idag en drift- och supporttekniker till Emir Industry i Göteborg.
Empir Industry grundades år 1999 och arbetar idag med systemutveckling och drift till tillverkande bolag. De specialiseras på att effektivisera kunders verksamheter, erbjuder tjänster och plattformar för spårbarhet samt arbetar med kvalitetssäkring.

Empir Industry värdesätter långsiktighet där resultatet av det är att genomsnittet stannar på bolaget i ca 9 år. Medarbetarna på bolaget har en affärsmässig attityd och arbetar kundorienterat. Här får du som medarbetare möjlighet att stadigt växa dig in i rollen och inte bara bli en erfaren tekniker, utan även bli en fullfjädrad medlem av Empir Industrys verksamhet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Empir Industry. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som support och drifttekniker kommer du arbeta ute hos kunder med drift och support, likaså kommer arbetet att innebära förändringsarbete och incidentkoordinering. Beredskap kommer på sikt ingå i tjänsten beroende på vilken kund du hjälper. Normal arbetstid är 06:30-15:30 alt 08:00-17:00 återigen beroende på kund. Då Empir satsar på långsiktighet kommer du erbjudas goda möjligheter för att växa i rollen och få det stöd du behöver för att utvecklas som tekniker och bli en del av Empir.

Du kommer till exempel att:
 • Göra kontroller av kunders IT-miljöer.
 • Arbeta både med interna och externa förbättringsarbeten.
 • Att lösa och förebygga IT relaterade problem.
 • De ärenden som du hanterar kommer att ske via mail och telefon.
Vi söker dig som
 • Har minst 2 års erfarenhet av felsökning och drift, baserat på Windows och Linux serverplattformar.
 • Har erfarenhet av administration och felsökning av nätverk.
 • Har erfarenhet av IT- koordinering och dokumentation.
 • Kan engelska och svenska i både tal i skrift då Empir Industrys kunder ofta är internationella.
 • B-körkort och tillgång till egen bil, som du kommer att använda i tjänsten. Givetvis tillkommer milsersättning.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av MS SQL, eller andra databasmotorer
 • Har erfarenhet av Azure eller AWS
 • Har erfarenhet av IT inom tillverkningsindustrin
 • Är certifierad inom ITIL
Som person är du en lagspelare eftersom du kommer arbeta i ett team tillsammans med duktiga medarbetare. Du är flexibel och har en förmåga att snabbt ta till dig information som du kan omvandla till lösningar. Du är serviceinriktad där fokus ligger i att hjälpa användarna på bästa sätt. Vidare värdesätter Empir att du är aktiv och kommer med förbättringsförslag och idéer för att utveckla verksamheten. Viktigt också är att du är en people´s person som är med och sprider god stämning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Empir Industrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork