Drift och Underhållstekniker till kund i Göteborg

Drift och Underhållstekniker till kund i Göteborg

Gillar du problemlösning och trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter där du får vara ute på fältet? Hos vår kund får du möjligheten att arbeta i en händelserik miljö på ett företag som befinner sig på en växande marknad. Vi söker dig som har arbetat som fält/servicetekniker och gillar Linux som är redo för en ny utmaning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en servicetekniker till deras kontor i Mölndal. Kunden är verksamma internationellt och har sitt huvudkontor i Trondheim, Norge. Nu söker de en engagerad medarbetare till sitt kontor i Göteborg. Som servicetekniker kommer du att ingå i en servicegrupp som ansvarar för bland annat service och underhåll av trängselskattesystemet i Göteborg. Du kommer att tillhöra ett team i Göteborg som idag består av 4 personer. Du erbjuds ett arbete på ett företag som är i ett expansivt skede med höga ambitioner, konkurrenskraftiga villkor samt spetskompetens inom branschen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer det att ingå en del arbete utomhus, på fält.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Övervakning av nätverk och applikationer.
  • Arbete utomhus rörande byten av enheter, underhåll av skåp och utrustning.
  • Hantera och analysera incidenter.
  • Koordinering, felsökning och felavhjälpning.
  • Konfigurering och till en viss del också dokumentering.
Tjänsten passar dig som trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter. Eftersom att tjänsten innefattar både inomhus på kontoret i Mölndal samt ute på fältet så söker vi en person som uppskattar det händiga och praktiska i sitt arbete.

Vi söker dig som

Har lämplig erfarenhet från liknande arbete. Det är positivt om du har en utbildning från högskola eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom Linux/Unix, då företagets plattform är Linux. Även du som har motsvarande självlärda kunskaper är intressant.

Specifika kvalifikationer:
  • Erfarenhet av liknande arbete där du har arbetat utomhus på fältet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Körkort B är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Linux, scripting, databaser samt elinstallationer. Vi ser med fördel att du trivs i en varierad roll där du både kommer att lösa problem framför datorn och arbeta ute i fält. Det är meriterande om du har en bakgrund som elektriker.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad, samt brinner för kunskap och problemlösning. Vidare vill vi att du är social, har lätt att samarbeta men också van att arbeta självständigt. Viktigt är också att du har god förmåga att göra rätt prioriteringar i stressiga situationer. Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö tillsammans med kunniga och kreativa medarbetare.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Mölndal

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se