Distributörer sökes till VTD i Lerum!

Distributörer sökes till VTD i Lerum!

Trivs du med ett aktivt jobb som ställer krav på noggrannhet? Är du en person med god arbetsmoral som nu söker efter ett extrajobb? Vi söker dig som vill arbeta natt som distributör på VTD. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för VTD:s räkning distributörer till Lerum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VTD:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos VTD.

Arbetsuppgifter

Som distributör kommer du arbeta med att dela ut tidningar, post och reklam under nattid. Arbetet är fördelat måndag-lördag med start kl. 01.00 och arbetstiden varierar mellan 3,5-5 timmar beroende på vilken rutt du har.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera mycket post till privatpersoner
 • Ansvara för din egen rutt antingen via bil
Tjänsten passar dig som är en nattmänniska och vill ha hela dagen till förfogande att göra annat.

Vi söker dig som
 • Har god läs- och skrivförståelse i svenska
 • Har god fysik, då arbetat är fysiskt krävande
 • Är minst 18 år gammal, då arbetet utförs under nattid
 • Har B-körkort
Som person är du noggrann och har en förmåga att planera samt använda din tid rätt. Du har en god samarbetsförmåga och har en positiv inställning till ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: måndag - lördag
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Lerum
 • Utbildning: Om du går vidare i rekryterinsprocessen och blir anställd kommer du att få gå en betald utbildning
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.