Diagnosingenjör till expansivt konsultbolag inom fordonsindustrin

Diagnosingenjör till expansivt konsultbolag inom fordonsindustrin

Är du färdigutbildad ingenjör och vill arbeta i en roll där du bidrar till smartare lösningar? Har du ett stort tekniskt intresse och vill lära dig mer om hur bilar kommunicerar med sig själva? Drivs du av möjligheten att få göra skillnad? Vill du ha roligt på jobbet och få möjligheten att utvecklas efter dina egna önskemål? Då kan tjänsten som Diagnosingenjör på Infotiv passa dig.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu flera Diagnosingenjörer till Infotiv i centrala Göteborg. Infotiv är ett konsultbolag inom fordonsbranschen och expanderar även inom andra branscher så som Life science och IT.

Infotiv har flera spännande projekt på gång och behöver därför växa med ytterligare engagerade medarbetare. Som Diagnosingenjör kommer du att tillhöra avdelningen Information & Design som är med och driver nästa generations eftermarknadskoncept. Hos Infotiv är det konsultrollen som är yrkesvalet där alla uppdrag oavsett inriktning är kompetensutvecklande. Ditt första uppdrag kommer att vara det första steget i din utveckling men på Infotiv får du möjligheten att forma din egen resa.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Infotiv. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Diagnosingenjör på Infotiv och deras avdelning Information & Design kommer du att vara ute på uppdrag hos en av Infotivs kunder som är en innovativ aktör inom bilindustrin. Det är en problemlösande roll där du ansvarar för att utföra felsökning och utifrån den informationen ställa diagnos på bilen och förstå orsak för att kunna skapa förutsättningar för eventuella åtgärder.

Du kommer till exempel att:
 • Felsöka och tillämpa diagnostik
 • Utforma standardiseringsdokument för framtagning av felsökningsmetoder
Tjänsten passar dig som vill ha ett utmanade och spännande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor där man är mån om att hjälpa och ta hand om varandra.

Vi söker dig som
 • Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom mekatronik, maskinteknik, elektroteknik, datateknik eller liknande
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Du har ett genuint intresse för fordon och teknik som har visat sig i hobbyprojekt eller motsvarande på fritiden
Det är meriterande om du
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet kopplad till teknik eller produktinformation
 • Har erfarenhet och/eller kunskaper kring programmering
 • B-Körkort
Som person har du ett starkt inre driv och räds inte för att ta initiativ som kan driva arbetet framåt. Du kommer att ha ett tight samarbete med dina kollegor och vi ser därför att du har god samarbetsförmåga och är lika mån om dina kollegors arbete som ditt egna. Vidare vågar du ta för dig och har ett intresse för din personliga utveckling. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete för att alltid leverera med hög kvalité. Slutligen har du ett genuint intresse för teknik och en vilja att förstå hur saker fungerar.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Timbaserad Månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infotiv är ett konsultföretag inom teknik som erbjuder konsulter, lösningar och verktyg till sina kunder. Deras kunder finns framförallt inom energi-, fordons-, life science- och- tågbranschen. De har i dagsläget 220 anställda och kontor i Göteborg, Södertälje, Malmö, Shanghai och Beijing.