Detaljkonstruktör till MAN Energy Solutions

Detaljkonstruktör till MAN Energy Solutions

Är du intresserad av 3D-konstruktion och är utbildad högskoleingenjör? Drivs du av teamarbete och att arbeta i projekt? Vill du få in en fot på ett globalt företag med stora interna utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig! Läs mer och ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Detaljkonstruktör inom plant & piping (Plant&Piping Engineer) till MAN Energy Solutions. MAN Energy Solutions är en världsledande leverantör av stora motorer och system för fartyg och kraftverk samt turbomaskiner. På företaget arbetar över 14 500 personer på mer än 120 platser världen över.

Ett flertal spännande projekt är på gång och av denna anledning behöver personalstyrkan nu utökas med ytterligare en engagerad medarbetare. Du kommer att arbeta på MANs kontor som ligger på Hisingen i Göteborg och på din avdelning arbetar ca 25 ingenjörer. Rollen kräver noggrannhet och struktur då du kommer att ansvara för att utveckla designen inom Plant & Piping för försäljningsprojekt inom både det marina och industriella segmentet. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra tekniska funktioner och avdelningar inom företaget.

Du kommer att få en gedigen introduktion och fasas in i arbetet genom att till en början ansvara för mindre uppgifter och få ökat ansvar allt eftersom du blir mer trygg i rollen. Självklart kommer du att få mycket stöd av mer seniora kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MAN Energy Solutions. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på längre sikt även bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Detaljkonstruktör kommer du att arbeta med att utveckla designen inom Plant & Piping för försäljningsprojekt inom både det marina och industriella segmentet. Du kommer att arbeta i projekt och ha ett nära samarbete med dina kollegor både internt på avdelningen men även med andra funktioner inom bolaget som exempelvis produktionsenheten. Du är involverad i hela projektcykeln från start till slut, under designfasen spelar du en huvudroll men även under exempelvis produktionsfasen kan du bli involverad då det ofta dyker upp frågor som Detaljkonstruktören får hjälpa till med. Du får följa hela projektet vilket gör rollen extra rolig.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för design av mekanisk utrustning såsom vakuumtankar och förångare.
 • Skapa konstruktionsunderlag för komponenter i AutoCAD och Inventor.
Tjänsten passar dig som har ett genuint tekniskt intresse och vill arbeta med design och konstruktion på ett globalt företag med många interna utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Är färdigutbildad högskoleingenjör med inriktning mot maskinteknik eller liknande.
 • Har kunskap av 3D-modellering i CAD.
 • Kan kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift, är du även obehindrad i svenska är det meriterande.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som rörkonstruktör samt har kunskap i verktygen AutoCAD och/eller Inventor. Det är också meriterande om du har erfarenhet/kunskap inom gassystem, kryoteknik samt ATEX.

Som person är du ansvarstagande och driver självständigt ditt arbete framåt på ett nyfiket och kreativt sätt. För rollen krävs det även att du är en lyhörd och kommunikativ lagspelare som har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du är flexibel och att du kan hantera flera uppgifter parallellt samt kunna prioritera mellan dessa. Du utför ditt arbete med noggrannhet och har en tydlig struktur i ditt arbetssätt även under stress.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enl överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MANs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MAN Energy Solutions är en världsledande leverantör av stora motorer och system för fartyg och kraftverk samt en ledande leverantör av turbomaskiner. På företaget arbetar över 14 500 personer på mer än 120 platser världen över.