Dansktalande logistiker till Beiersdorf

Dansktalande logistiker till Beiersdorf

Är du i början av din karriär inom logistik eller ekonomi och vill få möjlighet att utvecklas i en internationell miljö? Är du dessutom en strukturerad person som trivs med möjligheten att ta ett stort eget ansvar i en affärsnära roll? Då har vi tjänsten för dig! Som Customer logistics representative kommer du att ansvara för Beierdorfs danska kundbas och arbeta med starka varumärken som NIVEA och Eucerin. Ta chansen och sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Beiersdorfs räkning en dansktalande logistiker för rollen som Customer logistics representative till huvudkontoret i Göteborg. Som Customer logistics representative kommer du arbeta i ett team om sju personer som ansvar för Beiersdorfs Nordiska kundservice inom logistik. Du kommer specifikt att ansvara för kundkontakt mot den danska marknaden. Utvecklingsmöjligheterna i rollen är mycket goda då du får arbeta under stort eget ansvar från start. I nära samarbete med handelspartners och med andra interna funktioner kommer du arbeta med attraktiva varumärken som exempelvis NIVEA och Eucerin. Uppdraget är initialt på 6 månader med god möjlighet till förlängning och överrekrytering på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beiersdorfs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Beiersdorf.

Arbetsuppgifter

Som Customer logistics representative kommer du arbeta mot dansktalande kunder och handelspartners. Du kommer ansvara för att koordinera beställningar tillsammans med övriga interna funktioner, exempelvis säljare och lager. I rollen ingår även ansvar för att genomföra analyser och förbättringar av Beiersdorfs logistiska flöden.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för orderhantering och fakturering
 • Koordinera beställningar mellan inblandade parter, internt och externt
 • Analysera ordermönster och följa upp centrala nyckeltal som servicegrad
 • Jobba med förbättringsarbete samt effektivisering av flöden
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär inom förslagsvis ekonomi eller logistik. Som Customer logistics representative hos Beiersdorf får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor, internt som externt. I tjänsten ingår även affärsresor till Danmark minst en gång i månaden. Du kommer främst att resa till Beiersdorfs kontor i Köpenhamn som du kommer att ha ett nära samarbete med.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning från universitet eller högskola inom logistik, inköp, industriell ekonomi eller liknande
 • Har tidigare erfarenhet av att arbetat med service, kundkontakt och administration
 • Kommunicerar obehindrat på danska och engelska i tal och skrift för att kunna hantera kommunikation med kunder
 • Har grundläggande kunskaper i svenska eftersom du utgår från Sverige och Göteborg
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom logistik
 • Har erfarenhet av något större affärssystem, SAP är särskilt meriterande
 • Har kunskaper inom ytterligare ett nordiskt språk
Som person är du strukturerad och uppmärksam på detaljer i arbetet. Då du har ett stort eget ansvar är det centralt att du tar egna initiativ och hittar kreativa lösningar för att driva arbetsprocesserna framåt. Du är professionell i ditt sätt att kommunicera och strävar efter att leverera högkvalitativ service. Du är trygg i roller som innebär att etablera, utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Du har även en förmåga att agera lyhört för affärer och se samband av olika aktiviteter som påverkar affärsresultatet. Det är centralt att du är en lagspelare då du har ett nära samarbete med teamet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, initialt på 6 månader med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beiersdorf är ett globalt hudvårdsföretag med mer än 150 dotterbolag och över 17 000 anställda världen över. Vår internationella framgång bygger på starka varumärken inom hudvård. I norden är vår framgång baserad på våra starka varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast, Atrix och Dubbeldusch. Beiersdorfs vision är att vara nummer ett inom hudvård i världen. Vi strävar efter en hållbar tillväxt och lönsamhet. Nyckeln till vår framgång är våra anställda; som har en passion för våra konsumentvarumärken, produkter och en entreprenörsanda för att hjälpa oss att överträffa våra mål.