Dansktalande kundservicemedarbetare till Paulig Foods Division!

Dansktalande kundservicemedarbetare till Paulig Foods Division!

Är du dansktalande och vill arbeta i en roll där du får användning av din serviceförmåga? Trivs du i en administrativ roll och vill arbeta på ett kontor som är inspirerat av mat och kryddor från hela världen? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig! Nu söker Academic Work en dansktalande kundservicemedarbetare till Paulig Foods Divisions kontor i Mölndal. Sök tjänsten redan idag, det är start omgående och urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Paulig Foods Division är en internationell aktör inom livsmedelsbranschen som bland annat består av varumärken som: Santa Maria, Risenta och Gold&Green.

Missionen "Exploring Great Taste" tillsammans med företagets värdeord "Stay Curious", "Strive for Excellence" och "Grow Together" genomsyrar både arbetssättet och kontorslandskapet.

Academic Work söker en dansktalande kundservicemedarbetare till Paulig Foods Division. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Paulig Foods Division.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett team på 11 personer och arbeta mot både kunder och kollegor i en administrativ samt kundorienterad tjänst. I denna roll på orderavdelningen innefattas flera olika administrativa arbetsuppgifter med huvudfokus på att ta emot order ifrån Paulig Foods nordiska kunder.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Kundservice, där du besvarar frågor via telefon och mejl.
 • Orderhantering, exempelvis skicka orderbekräftelser.
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter.
Vi söker dig som
 • Talar och skriver obehindrat på danska samt engelska då detta krävs i det dagliga arbetet. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper på svenska.
 • Älskar att ge god service och söker efter en tjänst inom administration och kundservice.
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem samt med administration och/eller kundservice.
 • Har en avslutad gymnasial utbildning.
Det är meriterande om du:

* Har arbetat med orderhantering tidigare och har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX.

Som person besitter du en hög energinivå och sprider positivitet omkring dig. Du söker en långsiktig tjänst och är beredd att visa vad du går för. För att passa och trivas i tjänsten ser vi att du är stresstålig och snabblärd. Vidare tar du gärna egna initiativ och löser problem som uppstår på bästa sätt. Du är öppen och lyhörd i ditt sätt att arbeta. I denna process lägger vi stor vikt i de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid. Direktrekrytering.
 • Placering: Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Paulig Foods önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork