Content Manager till Stendahls

Content Manager till Stendahls

Är du en Content Manager som vill arbeta i en härlig organisation där personlig utveckling ställs i fokus? Vår kund söker nu en positiv och noggrann webbredaktör som vill bli en del av deras växande verksamhet. Låter det intressant? Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

I anrika lokaler på Vasagatan erbjuds du nu möjligheten att söka ett omväxlande jobb i en svårslaget kreativ miljö. Stendahls, som är verksamt inom kommunikation och tech, förfogar över alla våningar i byggnaden och du blir en del av ett härligt team med kreativa och ambitiösa kollegor.

Du erbjuds
 • Ett arbete där du får visa upp ett brett spektrum av kunskaper som ger dig möjlighet att växa i ditt yrkesutövande
 • En miljö som andas kreativitet och framåtanda
Det här är ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig över 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning om samtliga parter önskar. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Content Manager kommer du tillsammans med ditt team jobba med två huvudsakliga uppgifter, content edits och support av content. Du kommer primärt vara delaktig i ett team som underhåller och uppdaterar en global webbplats i Sitecore på 95+ marknader.

Du kommer till exempel att:
 • Bygga och underhålla sidor
 • Supporta Kunder
 • Felsöka och testa nya komponenter
 • Kommunicera med och bistå internationella marknadskontakter
Kundföretaget levererar allt från globala varumärkeswebblösningar till innovativa produkter och tjänster inom appar och webbplatser. Arbetet utförs i de ledande CMS-verktygen och företaget har lanserat flera E-handelslösningar för olika branscher. Du kommer vara del av ett team bestående av flera webbredaktörer, som jobbar med flera olika projekt. En framgångsfaktor för teamet är det nära samarbetet med utvecklarteamet som bygger webbplattformarna.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område t.ex. systemvetenskap, webbredigering eller digital marknadsföring
 • Har relevant arbetslivserfarenhet där du arbetat med likvärdiga uppgifter
 • Har kunskaper inom global web Content Management System CMS (gärna Sitecore eller Episerver).
 • Visar stort driv och är självgående
 • Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av copy writing och PIM-system.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Vasa, Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se