Communication Partner till branschledande företag

Communication Partner till branschledande företag

Brinner du för kommunikation och vill du arbeta i en global organisation med att skapa internt innehåll? Har du dessutom en journalistisk eller företagsrelaterad högskoleexamen samt erfarenhet av copywriting? Läs vidare och ansök till tjänsten som Communication Partner idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Communication Partner med fokus på internkommunikation. I din roll kommer du att stötta IT-avdelningen i att tillhandahålla kommunikationsrådgivning till organisationens ledare samt leverera initiativ som engagerar och påverkar både interna och externa intressenter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är ett vikariat som kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till den 30 november 2018, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Communication Partner har du ett ansvar för planering och leverans av den huvudsakligen interna kommunikationen - både digital samt i utskrift. Majoriteten av din tid kommer att gå ut på att aktivt stötta, skapa och leverera på kommunikationsplaner länkat till större global projektimplementering. Detta inkluderar interna meddelanden, artiklar och presentationer samt visst innehåll till företagets sociala medier.

Du kommer till exempel att:
 • Förbereda presentationsmaterial
 • Skapa interna veckobrev
 • Skapa och uppdatera kommunikationsmaterial för intern TV-kommunikation
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en global organisation med ledande befattningshavare som viktiga aktörer. Du har en förmåga att fånga den större bilden och se till helheten för att sedan göra passande kommunikationsinsatser som bidrar till företagets framtida tillväxt.

Vi söker dig som
 • Har en journalistisk eller företagsrelaterad högskoleexamen
 • Har dokumenterad erfarenhet av att genomföra kommunikationsstrategier samt erfarenhet av copywriting utifrån interna kommunikationskrav
 • Besitter god förståelse av nya kommunikationskanaler och format
 • Är obehindrad i svenska språket i både tal och skrift
Vidare har du en förmåga att arbeta under tryck, med snäva tidsfrister och krävande intressenter. Du drivs av att dagligen leverera operativa uppgifter som ställer krav på hög kvalitét med goda resultat.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork