Chalmerist och en fena på tech-engelska?

Chalmerist och en fena på tech-engelska?

Är sommarjobbet inte fixat ännu? Ta då chansen att översätta ett dokument åt CDVI, och knyt lite nya kontakter samtidigt! Företaget arbetar med tekniska dörrlåslösningar och behöver din hjälp med en översättning från engelska till svenska. Sök omgående då du bör kunna starta inom kort!

Information om uppdraget

För CDVI:s räkning söker vi nu en översättare för ett kortare uppdrag. Det dokument som ska översättas är av teknisk karaktär, och arbetet kommer till största del att vara självständigt men med möjlighet till stöd om så behövs. Arbetet förväntas ta ungefär två veckor från introduktion till slut.

Du erbjuds:
  • Cirka två veckors arbete med flexibla tider
  • En möjlighet att tjäna några extra kronor samtidigt som du utökar ditt kontaktnätverk
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

* Översätta ett dokument om cirka 6000 ord från engelska till svenska

Vi söker dig som
  • Går en eftergymnasial utbildning
  • Känner dig bekväm att läsa, förstå och översätta engelskt fackspråk
  • Är obehindrad i engelska och svenska i tal och skrift
Vidare söker vi dig som av naturen är noggrann, kan arbeta systematiskt och har en god kommunikativ förmåga. Du kanske har läst delar av din utbildning på engelska, vilket gör att du har det lätt att ta till dig ett tekniskt avancerat språk.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Tolk & Översättare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se