Butiksmedarbetare med intresse för teknik till Kärcher!

Butiksmedarbetare med intresse för teknik till Kärcher!

Letar du ett arbete som sträcker sig under säsongen april-augusti? Har du arbetat i butik tidigare och är en relationsorienterad säljare som motiveras av nöjda kunder? Har du dessutom ett intresse för teknik? Då är det dig Kärcher Center i Göteborg söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kärchers räkning en butiksmedarbetare till deras butik i Göteborg under vår/sommarsäsongen 2019. Detta är ett säsongsuppdrag på heltid som sträcker sig från april-augusti 2019, med chans till förlängning med mer arbete i verkstaden efter augusti.

Kärcher är ledande tillverkare av rengöringsutrustning för såväl privat som professionellt bruk. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kärcher.

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare kommer du arbeta i en bred roll med allt från försäljning av Kärchers produkter till enklare lagerarbete och administration, självklart med ett stort fokus på kundservice och de tekniska produkterna. Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara behjälplig för kunder inom samtliga av butikens segment med stort fokus på kvalitét. Efter högsäsongen finns det chans till förlängning där din roll förutom att arbeta i butiken även kommer hjälpa till och arbeta i service verkstaden, där det är viktigt att du har ett tekniskt intresse.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med försäljning av Kärchers varor.
 • Arbeta med skyltning och placering av varor.
 • Ta emot och leverera ut produkter som varit på service.
 • Upprätthålla ordning och reda i butiken, fylla på varor och eventuellt beställa in nya varor från Kärchers centrallager.
Tjänsten passar dig som är prestigelös och trivs i en roll där du får ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt i en roll med varierande arbetsuppgifter. Du trivs i kundmötet men också med att arbeta i nära samarbete med kollegor. Slutligen passar tjänsten dig som är resultatorienterad och har ett naturligt driv att göra affärer.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasial examen.
 • Har god vana inom Microsoft Office, meriterande om du har kunskaper av arbete i SAP och CRM system.
 • Har arbetslivserfarenhet inom kundservice, vi ser gärna att du tidigare arbetat i butik.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska.
 • Har ett stort tekniskt intresse samt vilja att lära dig Kärschers tekniska produkter.
Det är meriterande om:
 • Har erfarenhet från försäljning av tekniska produkter.
 • Tidigare har arbetat med sprängskisser/reservdelar.
 • Har tidigare butikserfarenhet.
Som person är du självgående och flexibel i ditt arbetssätt, du sitter inte och väntar in uppgifter utan är en "doer" som själv kan se vad som behöver göras. Vidare ser vi även att du förstår vikten av ett professionellt och serviceinriktat beteende på en seriös arbetsplats. Slutligen sprider du positiv energi omkring dig och trivs i en roll där du samarbetar nära med dina kollegor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Övrig information
 • Start: Mitten av April
 • Omfattning: Heltid april-augusti med chans till förläning
 • Placering: Hisings Kärra, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kärchers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se