Business Support till Johnson Matthey

Business Support till Johnson Matthey

Vill du arbeta i en centralt stödjande och kommunikativ roll? Trivs du med administration och är intresserad av effektiviseringsarbete? Som Business Support kommer du stötta kundteamen med att hantera processen för prototyptillverkning samt driva generella standardiserings- och effektiviseringsarbeten. Låter det intressant? Tveka inte på att söka redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Johnson Mattheys räkning en Business Support. Johnson Matthey är ett bolag med 200 års erfarenhet av att utveckla nya hållbara tekniker för en renare och hälsosammare värld. Visste du exempelvis att var tredje bil har en katalysator från Johnson Matthey och att de utvecklar batterilösningar, bränsleceller och teknik som renar vatten?

Som Business Support stödjer du de olika tvärfunktionella kundteamen genom att hantera merparten av kommunikationen gällande processen för prototyptillverkning. Du kommer även få möjlighet att driva generella standardiserings- och effektiviseringsarbeten. Det är en viktig central roll där du kontinuerligt följer upp aktuella processer som du därefter vidarerapporterar till kundteamen eller slutkund.

Du får en löpande introduktion under ditt första år där du bland annat erbjuds en fadder och resor till Johnsons Mattheys olika fabriker utomlands. Tjänsten ger dig ett globalt perspektiv och du kommer ha daglig kontakt med kollegor, samarbetspartners och leverantörer runt om i världen. Vidare finns möjlighet till att utvecklas inom företaget och exempelvis på sikt kunna axla rollen som Deputy Account Manager.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Johnson Matthey.

Arbetsuppgifter
 • Bli huvudansvarig för prototyprocessen från orderläggning till leverans
 • Driva generella standardiserings- och effektivitetsarbeten för kundteamen
 • Stödja kundteamet i det dagliga arbetet
Tjänsten passar dig som har god struktur och samarbetsförmåga då du utgör en central roll i den interna kommunikationen som sker mellan olika avdelningar och med kollegor i olika befattningar. Vidare är du serviceinriktad och uthållig då du agerar stödjande i en dynamisk bransch med varierande tempo.

Vi söker dig som
 • Är högskoleingenjör inom maskin, kemi eller industriell ekonomi alternativt har erfarenhet inom logistik, kvalitet eller produktion
 • God kunskap i engelska i både tal och skrift
 • God skriftlig och kommunikativ förmåga
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet från fordonsindustrin, eller annan tillverkande industri, gärna med administrativa och serviceinriktade frågor
 • Har arbetat med SAP
 • Har goda kunskaper i Excel
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Victor Hasselblads gata 8, Västra Frölunda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Johnson Mattheys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Johnson Matthey AB är ett helägt dotterbolag till Johnson Matthey Plc, en ledande tillverkare av avgaskatalysatorer till den internationella fordonsindustrin, men även inom områden som avancerade batterimaterial, bränsleceller och en många andra som syftar till en hållbar utveckling. Det svenska försäljningskontoret är en del av vårt teknikcenter i Göteborg där vi utvecklar katalytisk avgasrening för såväl tunga som lätta dieselmotorer. Vi är för närvarande ca 60 personer som arbetar med utveckling, försäljning samt stöd till bolagets kunder.