Business Analyst med IT-kompetens som vill digitalisera textilbranschen!

Business Analyst med IT-kompetens som vill digitalisera textilbranschen!

Är du redo för nästa steg i karriären? Globala Inuheat är i en spännande och expansiv fas och söker nu dig som vill arbeta som Business Analyst med fokus på IT! Genom att erbjuda innovativa lösningar hjälper Inuheat företag och konsumenter över hela världen att möta morgondagens utmaningar inom "wearable heating". Här får du arbeta med kompetenta kollegor, den senaste tekniken och i en växande organisation som värdesätter varje medarbetare. Sök jobbet idag då vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Inuheat söker nu en Business Analyst IT till sitt kontor i Nya Hovås. Du kommer tillsammans med Inuheats textil-, IT- och elektronikingenjörer arbeta med och utveckla Inuheats system för aktiv uppvärmning av kläder. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Inuheat.

Inuheats vision är att vara världens mest eftertraktade varumärke inom wearable heating, d.v.s. kläder med uppvärmningsfunktion. Inuheat Wearable Heating Platform (IWHP) är ett komplett ekosystem för att kontrollera och styra värme i klädesplagg och accessoarer. Plattformen kan enkelt byggas in i de flesta typer av textilier och består av microprocessorstyrda uppladdningsbara batterier, patenterade mikrotunna komfortabla värmeslingor, en smartphone-app för fjärrstyrning och molnbaserade tjänster för data- och kundkommunikation.

Bolaget som idag består av 14 anställda präglas av en entreprenörsanda som du märker av direkt när du går in i deras nyrenoverade naturnära lokaler. I tjänsten som Business Analyst IT erbjuder Inuheat dig ett stimulerande arbete med stor variation och eget ansvar samt ett positivt arbetsklimat med kunniga kollegor.

Arbetsuppgifter

Som Business Analyst IT kommer du tillsammans med dina kollegor driva utvecklingen av Inuheats helhetslösningar inom IWHP framåt, ständigt med fokus på innovation och med det internationella perspektivet. Som brygga mellan utvecklingsteamet, produktchefer och den operativa verksamheten blir det din uppgift att tillgodose användarvänlighet, affärsnytta, struktur och skalbarhet av produkten i takt med att produkterna utvecklas och växer.

Du kommer att vara en drivande kraft i det dagliga utvecklingsarbetet, där du förutser möjliga hinder för produktutvecklingen och sedan agerar både pro- och reaktivt för att hitta hållbara lösningar.

För att uppnå detta kommer du exempelvis:
 • Ta fram och kvalitetssäkra kravspecifikationer genom dialog med utvecklingsteam, produktchef och externa parter
 • Driva systemering av Inuheats molnbaserade plattform för användning till kvalitetskontroll i produktion och kommunikationsplattform för partners och slutanvändare.
 • Bidra till strategisk utveckling av nya tjänster och funktioner i Inuheats plattform
 • Kontinuerligt arbeta med att förbättra arbetsmetoder och genomföra nödvändiga förändringar
Vi söker dig som

Har breda kunskaper inom IT eller teknik. Vidare ser vi det som meriterande för din ansökan om du tidigare har arbetslivserfarenhet av systemutveckling eller programmering, gärna med internationella projekt i portföljen.

Vidare söker vi dig som:
 • Har en ingenjörsutbildning inom ex datateknik, eller inom IT, systemvetenskap eller likvärdig.
 • Har minst 1 års erfarenhet av en liknande roll som Business Analyst.
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket, både i skrift och tal.
I den här rekryteringsprocessen tar vi stor hänsyn till dina personliga egenskaper. Då du har många kontaktytor både med kollegorna internt och externa konsulter behöver du vara lyhörd inför andra och ha en god samarbetsförmåga. Samtidigt behöver du också kunna fatta självständiga beslut där du känner dig trygg med att arbeta självgående. För att trivas på Inuheat ser vi även att du är en naturlig problemlösare som ser samband och lösningar på nya utmaningar. Med tanke på den informella och entreprenörsdrivna atmosfär som företaget uppvisar ska du heller inte vara rädd att kavla upp ärmarna och hjälpa dina kollegor där det finns behov.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
 • Lön: Enligt överenskommelse.
 • Placering: Nya Hovås, Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inuheats önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inuheat grundades 2013 av Rickard Rosendahl och Stefan Carlsson som fortfarande är aktiva i bolaget som CEO respektive CTO. Det är ett teknikbolag inom textilindustrin som fokuserar på att utveckla, skapa och förse marknaden med wearable heating som lätt kan integreras i textilier, accessoarer och medicinsk utrustning och som är kontrollerat av användaren via en app.

Bolagets kunder består av ledande globala varumärken och klädföretag inom Outdoor (30%), professionell och hälsosegmenten (70%). Teknologin baseras på ett samarbete med svenska forskare på Textilhögskolan i Borås och Swerea IVF, bolagets egna utvecklingsarbete och ett nätverk av leverantörer.