Brand Ambassador till Academic Work på deltid!

Brand Ambassador till Academic Work på deltid!

Är du en student som älskar människor? Vill du vara del av ett energifyllt team av Brand Ambassadors som representerar Academic Work på alla möjliga event? Är du redo att utvecklas som person och bredda ditt nätverk? Läs då vidare!

Information om uppdraget

Rollen som Brand Ambassador har överskridit alla mina förväntningar. Rollen har gett mig goda kunskaper inom marknadsföring, event och försäljning. Det är fantastiskt kul att träffa vår målgrupp Young professionals och hjälpa dem på vägen i sin framtida karriär. Det är ett perfekt extrajobb och det tillåter mig att puzzla ihop både jobb och skola. Jag har även upptäckt att Academic Work är ett företag som ser potentialen i unga människor och uppmuntrar oss att ta initiativ och utvecklas inom vår roll. Jag rekommenderar varmt att söka till rollen som Brand Ambassador, för ett kul extrajobb, underbara chefer, kollegor och meriterande erfarenheter.

så här beskriver en av dina framtida kollegor Amelia hur det är att arbeta som Brand Ambassador hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition är det kanske du som blir vår nästa Brand Ambassador?

Vi erbjuder dig att vara en del av vårt lokala ambassadörsteam där du kommer av vara en viktig resurs för vårt kontor vid tillsättning av våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. Som brand ambassador arbetar du med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet genom mässor, arbetsmarknadsdagar och andra event.

Du får möjligheten att samarbeta med Event Marketing Manager som är lokalt marknadsansvarig och övriga brand ambassadors som studerar på universitet och högskolor i regionen.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med att:
 • Representera Academic Work under arbetsmarknadsdagar, mässor och events och informerar om vår verksamhet och om lediga jobb.
 • Hjälpa intresserade studenter att registrera sig i vår databas för att öka antalet jobbprenumeranter.
 • Assistera Event Marketing Manager vid föreläsningar som Academic Work anordnar på högskolor och universitet i regionen.
 • Hålla ögonen öppna för potentiella marknadsinsatser på ditt campus
 • Affischera och nätverka på den ort där du studerar.
 • Göra punktinsatser vid snabba tillsättningar samt informera om specifika tjänster.
Vi söker dig som
 • Studerar på en eftergymnasial utbildning och har minst tre hela terminer kvar
 • Är flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel
 • Har ett stort engagemang och driv och gärna tar egna initiativ
 • Är van att tala inför grupp och är bra på att nätverka
 • Har B-körkort
Vidare är du ambitiös och pålitlig. Det är meriterande om du har jobbat via Academic Work tidigare eller har erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Naturligtvis är du även en medarbetare som lever våra värderingar!

Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna Academic Work samt får en introduktion i eventmarknadsföring. Detta är en möjlighet för dig att lära dig mer om marknadsföring och få relevant arbetslivserfarenhet.

Välkommen till oss. Till dig som vill lite mer. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: April
 • Omfattning: Ungefär 1 dag i veckan, med varierande arbetstider
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Linn Karlholm, Talent Acquisition Manager
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitiongbg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!