Bli morgondagens SQL-expert hos Ericsson Local Services!

Bli morgondagens SQL-expert hos Ericsson Local Services!

Har du ett brinnande intresse för databaser? Har du goda kunskaper i SQL och vill ta dig an en roll som kommer att utmana dig på daglig basis och på sikt göra dig till expert inom området? Nu har du möjlighet att bli en del av ett härligt gäng i en roll med varierande uppgifter inom infrastruktur, klienter, mjukvara och hårdvara i en och samma tjänst. Vill du bli Ericsson Local Services nästa stjärna inom området kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för vår kund Ericsson Local Services räkning en engagerad och nyfiken medarbetare med goda kunskaper inom SQL. På deras IS/IT-avdelning ansvarar gruppen för drift, underhåll och utveckling av deras IT-landskap som spänner över allt från infrastruktur till klienter, mjukvara till hårdvara, samt ERP- med kringliggande system.

Ericsson Local Services arbetar med bygg, drift samt underhåll av nätinfrastruktur. Klicka dig in på Ericsson Local Services officiella Instagram och se/läs mer om deras verksamhet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Academic Works intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

IS/IT-avdelningens övergripande ansvar är att se till så att ISIT-landskapet möjliggör ett effektivt och fungerande systemstöd för samtliga anställda, konsulter och underentreprenörer som levererar på deras avtal.

Du arbetar självständigt och i grupp med att kravställa, utveckla, testa och leverera lösningar i vårt ERP-system. Du är lyhörd för organisationens behov och sitter med i olika förvaltningsforum och projektgrupper för att bredda din kunskap för att på sikt kunna agera expert inom vad som är görbart från ett systemperspektiv.

Detta är en utmärkt möjlighet för dig som har ett brinnande intresse för databaser och som vill utmana dig själv i varierande projekt där ditt bidrag kommer vara direkt avgörande för resultaten i företagets resa framåt. Du kommer att ges möjlighet till stöttning och mentorskap vid uppstart men ser snart att du är igång med att producera och komma med idéer.

Vi söker dig som
  • Har en relevant utbildning inom IT från högskola eller motsvarande
  • Har goda kunskaper i SQL och besitter stor nyfikenhet inom området
  • Har goda kunskaper i MS Officepaketet
  • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
Vi ser det som meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare och att du har kunskap och erfarenhet av PLSQL-utveckling, IFS Applikationer, MWFM (360) eller Oracle databaser.

Som person är du flexibel och utmanas av förändringar samt ser lösningar och möjligheter. Du trivs med att ha många kontaktytor samt att arbeta under högt tempo samtidigt som du kan behålla fokus. Du har förmågan att se verksamheten ur ett strategiskt perspektiv samtidigt som större delen av arbetsuppgifterna är av operativ karaktär. Du kan arbeta självständigt såväl som i team. Du är ödmjuk och generös med att ta emot och dela med dig av kunskaper ibland dina kollegor.

Vi söker dig som kan ta ett tydligt ägarskap för dina uppgifter och leverera kvalitet på utsatt tid.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Jonsered
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ericsson Local Services arbetar med bygg samt underhåll av nätinfrastruktur och levererar fälttjänster främst inom telekom- och energibranschen. Bolaget befinner sig just nu i ett expansivt skede och arbetar hela tiden med nytänk och nyfikenhet för att på så sätt nå nya marknader. De är idag drygt 750 medarbetare. Läs mer på Ericsson Local Services hemsida eller klicka dig in på deras officiella Instagram och se hur den dagliga verksamheten kan se ut.