Bilvärderare till Kvdbil

Bilvärderare till Kvdbil

Är du bilintresserad eller kunnig inom fordonsindustrin och på jakt efter en ny tjänst? Trivs du i en administrativ roll där du blir en del av ett härligt arbetslag? Då kan tjänsten som bilvärderare på Kvdbil vara något för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en bilvärderare till Kvdbil. Företaget grundades år 1991 och är idag Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Kvdbil har runt om i landet flera anläggningar där auktionsobjekt testas, värderas och visas. I Kungälv arbetar cirka 70 personer och det är landets största anläggning. Totalt sett har Kvdbil cirka 180 anställda.

På avdelningen där du kommer att sitta arbetar idag tio andra bilvärderare, vilket innebär att det alltid finns kollegor att vända sig till vid frågor och funderingar. Du kommer få en upplärning som till en början består av att skugga en senior kollega. Därefter kommer du steg för steg få ta dig an fler arbetsuppgifter kopplade till bilvärderings-processen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kvdbil. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt fram till slutet av juli.

Arbetsuppgifter

Som bilvärderare kommer du arbeta med värdering av fordon som ska auktioneras ut online. Rollen är av administrativ karaktär då värderingen sker med hjälp av ett system där ett värde fastställs utifrån förbestämda parametrar. Ditt huvudansvar blir att mata in information om objektet för att på så sätt få fram ett värde.

Du kommer exempelvis att:
 • Söka efter marknadspris på internet
 • Söka efter rimligt auktionspris i Kvdbils egna system
 • Arbeta med textsammanfattning
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av administration, dokumentation eller service
 • Är obehindrad i det svenska språket, detta för att exempelvis kunna hantera arbetsuppgifter som dokumentation/administration
 • Har god datorvana
Det är meriterande om du:

* Har förkunskap och eller intresse för bilar

Som person tar du självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter och har även en förmåga att på egen hand strukturera, planera och organisera på ett effektivt sätt. Eftersom tjänsten innehåller hantering av stora mängder data är det även viktigt att du är noggrann.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Ellesbo, Göteborg/Kungälv
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kvdbils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Kvdbil här