Bilvärderare på deltid till Kvdbil!

Bilvärderare på deltid till Kvdbil!

Är du bilintresserad eller kunnig inom fordonsindustrin och på jakt efter ett deltidsjobb? Trivs du i en administrativ roll där du blir en del av ett härligt arbetslag? Då kan tjänsten som bilvärderare på Kvdbil vara något för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en bilvärderare till Kvdbil. Företaget grundades år 1991 och är idag Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Kvdbil har runt om i landet flera anläggningar där auktionsobjekt testas, värderas och visas.

På avdelningen där du kommer att sitta arbetar idag ca 6-8 andra bilvärderare, vilket innebär att det alltid finns kollegor att vända sig till vid frågor och funderingar. Du kommer få en upplärning som till en början består av att skugga en senior kollega. Upplärningen kommer ta ca en vecka. Därefter kommer du steg för steg få ta dig an fler arbetsuppgifter kopplade till bilvärderings-processen.

Du erbjuds

* En flexibel arbetsplats med ett flexibelt schema

Som anställd av Academic Work erbjuds du:
Kollektivavtal: Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som bilvärderare kommer du inte bara att värdera bilarna, utan även ansvara för att presentationerna i annonserna på kvd.se håller en hög kvd-mässig standard. Genom ditt arbete bidrar du till att, genom en korrekt marknadsvärdering, säkerställa bästa prisbild för varje fordon. Rollen är av administrativ karaktär då värderingen sker med hjälp av ett system där ett värde fastställs utifrån förbestämda parametrar. Ditt huvudansvar blir att mata in information om objektet för att på så sätt få fram ett värde.

Du kommer exempelvis att:
 • Söka efter marknadspris på internet
 • Söka efter rimligt auktionspris i Kvdbils egna system
 • Arbeta med textsammanfattning
 • Granska informationen från våra fordonstest och sammanställa till en relevant annons
Vi söker dig som
 • Är student på en eftergymnasialnivå, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%
 • Har förkunskap och eller ett stort intresse för bilar
 • Har erfarenhet av administration, dokumentation eller service
 • Är obehindrad i det svenska språket, detta för att exempelvis kunna hantera arbetsuppgifter som dokumentation/administration
 • Har god datorvana
Som person tar du självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter och har även en förmåga att på egen hand strukturera, planera och organisera på ett effektivt sätt. Eftersom tjänsten innehåller hantering av stora mängder data är det även viktigt att du är noggrann.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, vid behov, ca 2 pass i veckan
 • Placering: Göteborg, Kilsgatan 4
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kvd:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Kvd bil här