Backofficemedarbetare med kundfokus!

Backofficemedarbetare med kundfokus!

Är du i början av din karriär och söker en ny utmaning? Är du också serviceminded och vill jobba administrativt? Då kan vi ha tjänsten för dig! Som Backofficemedarbetare på Telia kommer du administrera orders samtidigt som du agerar kundsupport via telefon. Låter detta som något för dig? Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning juniora Backofficemedarbetare. Vår kund är i en expansiv fas och söker därför fler medarbetare till deras team. Vi ser att du är ute efter en långsiktig roll, då företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, tjänsten är således perfekt för dig som är i början av din karriär och söker en utmaning!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Backofficemedarebetare kommer du arbeta administrativt med kunden i fokus på vår kunds Backofficeavdelning. Du kommer att ta emot och administrera bredbandsorders i olika datasystem, och parallellt med detta besvara inkommande samtal samt ringa utgående samtal. Stort fokus i tjänsten är just kundsamtalen.

Arbetsmiljön hos vår kund präglas av mycket energi och öppenhet. Du kommer att arbeta i ett öppet kontorslandskap i fräscha lokaler och du kommer ingå i ett team med andra orderadministratörer. Uppdraget inleds med ca tre veckors utbildning. Vid anställningen kommer vi även begära utdrag ur belastningsregistret av dig.

Du kommer till exempel att:
 • Administrera bredbandsorders i olika datasystem.
 • Hjälpa privatpersoner med enklare teknisk support.
 • Ringa utgående samtal för att förmedla information om exempelvis leveransstatus.
Denna tjänst passar dig som är i början av din karriär och vill få in foten på ett företag som ger dig möjligheter att växa.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet.
 • Har god datorvana: PC och Officepaketet.
 • Känner dig bekväm med telefon och dator som arbetsverktyg.
 • Har ett tekniskt intresse och lätt för att lära dig nya datorprogram då du kommer att arbeta i flera olika affärssystem.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
Som person ser vi att du är stresstålig och resultatinriktad, detta eftersom tempot är högt och du kommer att arbeta mot uppsatta mål både individuellt och på teamnivå. Arbetsuppgifterna präglas av problemlösning varför vi ser att du är kreativ och strukturerad i ditt arbetssätt. Att ge utmärkt service till både intern personal och kunder är A och O för vår kund, därför ser vi som en självklarhet att du har en mycket god serviceförståelse och personlig mognad, samt att du är driven och engagerad i ditt arbete. Tjänsten innebär även att jobba i flera system varpå vi ser att du är snabblärd och intresserad av att lära dig nya system.
 • Start: December
 • Omfattning: Heltid, måndag-fredag 07:45-16:45
 • Placering: Göteborg, Gårda
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telia är en ledande aktör på den svenska telekommarknaden och är även verksam i ett flertal andra länder. De erbjuder sina kunder bland annat mobil kommunikation, datakommunikation och bredband. Företaget finns belägna i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg.