Backend utvecklare till globalt ledande bolag inom fordonsindustrin!

Backend utvecklare till globalt ledande bolag inom fordonsindustrin!

Vill du få chansen att vara del av ett globalt ledande företag och utvecklas med den senaste tekniken? Vill du vara med och bidra till ökat välstånd i världen genom framtidens transportlösningar- fortsätt läs och sök tjänsen, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Bolaget är globalt ledande inom fordonsindustrin och söker idag sin nästa backend utvecklare. Organisationen ser sina medarbetare som nyckeln till deras framgång och att mångfald och inkluderande leder till engagemang, innovation och affärsutveckling. Med sina internationella kunder och anställda över hela världen arbetar de för att utveckla hållbara transportlösningar med hjälp av den senaste tekniken. På så sätt bidrar de till ett bättre samhälle och söker fler som vill vara med på deras resa.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Med fokus på Java8 kommer du tillsammans med dina kollegor utveckla effektiv programvara enligt affärsbehov inom given tidsram och se till att relevanta IT-processer, metoder, verktyg och affärsprocesser följs. Du kommer att genomföra kodning, enhetstestning och dokumentation av programvaruenheter.

Beroende på vad du har för bakgrund och kompetens blir du placerad i det projekt som du kommer att kunna leverera bäst i. Oavsett projekt går din roll ut på att vidarutveckla befintliga lösningar för att hela tiden säkerhetsställa att lösningarna ligger i framkant. Med det sagt finns inget uttalat slut i projekten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för utveckling och har utvecklat på din fritid. Vidare ser vi att du:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT med inriktning mot programmering
 • Har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av Java-utveckling och Agil metod
 • Kunskaper inom Java8, Springboot och JMS och/eller Kafka
 • Erfarenhet av Amazon Web Services och/eller andra cloud lösningar
 • Är obehindrad i det engelska språket i tal och skrift
Som person är du en kommunikativ problemlösare som sporras av tekniska utmaningar. För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken och prestigelös med en vilja att alltid leverera bästa möjliga kvalitet. Du vågar utmana samtidigt som du är ödmjuk och kan fråga om hjälp när det behövs. Vidare trivs du med att arbeta i projektform och är en teamplayer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om Academic Work

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork