B2b-säljare till internationellt bolag

B2b-säljare till internationellt bolag

Vill du arbeta på ett expansivt företag som präglas av driv, engagemang och glädje? Har du erfarenhet inom försäljning B2B och vill ta nästa steg i din karriär? Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag som har engagerade och nytänkande medarbetare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en erfaren säljare. Som säljare är du ytterst ansvarig för en av företagets mässor samtidigt som du ingår i ett team av projektchef och marknadskoordinator för mässan. I rollen ingår ansvar för försäljningsbudget.

Säljkollegor på bolaget berättar att rollen har de fördelar som finns med att driva ett eget bolag samtidigt som du ingår i ett etablerat team med kollegor som gärna umgås även utanför jobbet.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara säljansvarig för ett mässprojekt och ingå i ett team med projektchef, koordinator och säljkollegor. I rollen som säljare kommer du arbeta med prospektering av kunder i Sverige för en specifik mässa, sälja in monterplatser, kringtjänster och sponsring till din mässa. Det innebär att du ansvarar för hela införsäljningsprocessen.

När mässan arrangeras är du på plats med ditt team och har då möjlighet att träffa dina kunder och besökare. Nuvarande anställd som säljare på företaget berättar att en av fördelarna med rollen är att du får vara med dina kunder när de upplever produkten du säljer. Detta är något som dels motiverar men som även skapar kundrelationer utöver det vanliga!

Rollen är uppdelad 90/10, du kommer alltså till 90% av din tid arbeta på kontoret med införsäljning och till 10% besöka dina kunder. Antal resdagar/år uppgår till cirka 10-15.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag som har engagerade och nytänkande medarbetare. Tjänsten erbjuder dig en spännande utmaning att vara med att skapa, forma och utveckla en mässa. I rollen som säljare har du möjlighet att påverka din egen lön då den baseras på en fast grundlön och ett mycket generöst provisions- och bonussystem.

Vi söker dig som
  • Har 3-5 års erfarenhet av dokumenterat goda resultat av B2B-försäljning
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du

* Studerat en eftergymnasial utbildning inom försäljning

Du är en utpräglad tävlingsmänniska som drivs av att uppnå goda resultat. Då du dagligen kommer ha kundkontakt ser vi att du har en god förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Du ger inte upp trots motgångar utan testar gärna nya idéer och går utanför din komfortzon för att se till att du lyckas.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med tillämpad provanställning
  • Lön: Fast grundlön och provision
  • Placering: Högsbo, Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork