Automotive Embedded Engineer till VECTOR i Göteborg!

Automotive Embedded Engineer till VECTOR i Göteborg!

Vill du jobba med mjukvarulösningar i framkant i en dynamisk miljö på ett innovativt företag inom fordonsindustrin? Nu har du möjligheten att arbeta på en modern arbetsplats med utsikt över älven vid Lindholmen! Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Nu söker vi på Academic Work en Automotive Embedded Engineer till vår kund VECTOR. Företaget finns på Lindholmen Science Park i Göteborg och arbetar i en kreativ miljö omgivna av hjälpsamma kollegor både lokalt och globalt. VECTOR värdesätter worklife balance och erbjuder en flexibel arbetsplats där det viktiga är samarbetet i teamet, inte var du jobbar. VECTOR tror på ett konstant lärande och erbjuder därför ett generöst utbildningspaket för varje anställd. Hela första året är en utbildningsperiod parallellt med praktiskt arbete med teamet, vilket inkluderar kundbesök och besök på deras huvudkontor i Stuttgart.

VECTOR Sweden är en ledande leverantör av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system inom framförallt fordonsindustrin. Som Automotive Embedded Engineer kommer du att ingå i ett agilt team som integrerar Vectors AUTOSAR samt testar och ger support till företagets kunder med avseende på Vectors produkter. Vectors mjukvarulösningar hjälper kunder med att skapa fordonsapplikationer med hög säkerhet och prestanda.

Detta är ett konsultuppdrag där du initialt kommer att vara anställd av Academic Work.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara involverad i alla delar; från försäljning, kravanalys, integration, testning och vara ett stöd till kunder under projektets gång. Du kommer även att besöka Vectors kunder för att integrera system, samt kanske ta dig an rollen som projektkoordinator eller projektledare. Förutom att arbeta tillsammans med ditt team kommer du ha ett nära samarbete med det globala team som leder utvecklingen av Vectors produkter runt AUTOSAR och testning.
 • Integrera och testa AUTOSAR-stacken
 • Nedladdning av mjukvara på kundens hårdvara
Citat från en anställd:

"Det bästa med jobbet på Vector är både arbetsmiljön och kollegorna; på företaget finns det väldigt erfarna kollegor som alltid är villiga att hjälpa till. Men också utvecklingsmöjligheterna; är man intresserad av att utvecklas inom något eller har något specifikt intresse är de alltid positiva till att låta en utvecklas ytterligare inom det området."

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik, elektronik, mekatronik eller maskinteknik
 • Har erfarenhet av programmering i C
 • Har erfarenhet av embeddedprojekt
 • Har erfarenhet av agila metoder
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska
Vi ser det som meriterande om du

* Har intresse för bilindustrin

Som person är du:
 • Orädd
 • Serviceinriktad
 • Affärsmässig
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se