Are you a functional programmer with interest in Telecom and leadership?

Are you a functional programmer with interest in Telecom and leadership?

Brinner du för programmering och vill utveckla dina erfarenheter i Scrum? Vill du tillsammans med kompetenta kollegor vara med på resan i skapandet av nästa generations produkter inom Telekom? Här ges möjlighet för dig bli riktigt vass inom programmering samt utvecklas som ledare och växa inom företaget. Är du passionerad, besitter rätt attityd och dessutom redo för en ny utmaning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning utvecklare med passion för funktionell programmering. Vår kund ligger i framkant inom telekombranschen och söker nya medarbetare som vill vara med i skapandet och utvecklandet av 5:e generationens nätverkstrafik.

Som utvecklare hos vår kund tillhör du ett kompetent leveransteam med fokus på kärnprodukten. Här arbetar ni i en agil tvärfunktionell miljö där ni både inom och utanför teamets gränser delar kunskap och erfarenheter. Samtliga team inrymmer olika roller där ni gemensamt ansvarar för att ta fram förstklassiga lösningar inom området. Känslan för laget är en viktig utgångspunkt där ni tillsammans ansvarar för resultatet där ditt arbete ligger till grund för teamets framgång.

Arbetsplatsen värdesätter sina medarbetares olika kompentenser och din vardag kommer att präglas av samarbete och gemenskap där din kunskap är en bidragande faktor till ett lyckat resultat. Företaget drivs även av individutveckling där stora möjligheter ges när det kommer tilll att växa in i nya roller på sikt utifrån dina prestationer och målsättningar.

Detta är en utmärkt möjlighet för dig som har ett brinnande intresse för de senaste teknikerna och vill utmana dig själv i varierande projekt där ditt bidrag kommer vara direkt avgörande för resultaten av företagets resa framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på detta internationella företag blir du en del av en spännande resa inom Telecom. Du erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling i ett innovativt och spännande företag med aggressiva mål på marknaden där du bland annat kommer att:
 • Programmera i framförallt Erlang men även C/ C++
 • Arbeta i en ledande Scrumbaserad position där du kan hjälpa teamet att forma vägen framåt
 • Arbeta i en agil miljö i nära samarbete med kollegor
 • Äga ansvar för processen inom implemenation av styrsystem
 • Ges möjlighet till personlig utveckling genom mentorskap
Som utvecklare ges du möjlighet att göra ett avtryck i robust telekomutveckling. Därför tror vi att du som person är nyfiken på Erlang, brinner för programmering och kan se dig själv göra karriär inom företaget.

Vi söker dig som
 • Har läst på universitet med inriktning datavetenskap eller motsvarande
 • Har ett genuint intresse för stora nätverk
 • Har erfarenhet av arbete i en ledande position
 • Har erfarenhet av Erlang och C/ C++
 • Behärskar det engelska språket obehindrat i både tal och skrift då kommunikation framförallt sker på detta språk
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av funktionell programmering
 • Har erfarenhet av Scrum, gärna i en ledande position
 • Har bevis på att du är passionerad inom området med t.ex. Github eller andra hoppyprojekt.
Vi tror att du som person är en passionerad utvecklare som vill bli en del av företagets resa som ledande inom branschen. Som person är du en extrovert lagspelare och vill arbeta i en agil miljö där ditt bidrag i utvecklingen är direkt kopplad till slutprodukt. Du brinner för laget och vill ta hela teamet framåt i ditt arbete. Vidare ser du långsiktigt på rollen och vill växa tillsammans med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Flexibelt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lindholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork