Arbeta med framtidens högteknologiska maskiner - mycronic söker en fältservicetekniker!

Arbeta med framtidens högteknologiska maskiner - mycronic söker en fältservicetekniker!

Mycronic är ett företag i framkant av elektronikindustrin och skapar världsledande produktionsutrustning för elektronik- och bildskärmstillverkning. Deras unika produktionslösningar förverkligar innovationer och gör framtidens teknologi möjlig! Mycronics teknologi används i alltifrån kraftfulla jetmotorer till pacemakers som räddar liv. Även i rymden återfinns deras tekniska lösningar som används för att utforska planeten Mars, genom Nasas robotar. Mycronic befinner sig nu i en expansiv fas och söker personer som vill vara en del av den globala expansionen.

Information om uppdraget

Om du är en person som brinner för att ge utmärkt service till kunder och som vill jobba i en högteknologisk miljö kommer du passa väl in i teamet! Som fältservicetekniker kommer du att arbeta både med förebyggande service och utföra reparationer för Mycronics kunder i främst södra Sverige. Dina arbetsuppgifter kommer även inkludera installation, uppdatering och underhåll av kundernas maskiner. Mycket av din arbetstid kommer att spenderas ute hos kunder och på resande fot, men du kommer även arbeta i kundsupportens hjälpcenter med support via telefon, mail och fjärrstyrning. Vidare kommer du även vid behov utbilda Mycronics kunder gällande maskinernas funktioner.

Tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som gillar att resa, hjälpa andra och har en passion för teknologi. I rollen kommer du att arbeta med några av de mest avancerade maskinerna i världen och dessutom få en inblick i morgondagens högteknologiska utveckling.

Mycronics huvudkontor är placerat i Stockholm, Täby. Du kommer därför att jobba på distans vilket innebär att du utgår från hemmet eller en hyrd kontorsplats. Du får sedan den support och stöd från Mycronics huvudkontor samt utrustning, tjänstebil och utbildning. Du kan alltid nå dina kollegor över telefon och under de första 6-12 månaderna kommer ni alltid att vara minst två serviceingenjörer vid kundbesök. Dessutom kommer du att ha regelbundna möten i Stockholm med teamet, cirka en gång per månad.

Vi söker dig som

Är du driven och resultatinriktad, har modet att prova nya sätt att arbeta samt vill jobba gemensamt mot nya mål? Då är Mycronic ett företag för dig!

Mycronic söker en sann lagspelare som har en öppen attityd, ett positivt tankesätt och är ansvarstagande i sitt arbete. Vi ser även att du trivs i en global miljö med snabba förändringar och kan samarbeta med både kollegor och kunder så att de får den hjälp de behöver. Utöver det behöver du:
 • En gymnasieexamen inom elektronik, mekanik eller annan relevant utbildning.
 • Ett par års erfarenhet som servicetekniker eller inom elektronikproduktion.
 • Grundläggande kunskap om datorer, mjukvara och nätverk.
 • Inneha B-körkort
 • Är flytande i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • Har du en god kommunikativ förmåga och förmågan att utveckla professionella relationer med såväl befintliga som nya kunder.
 • Har du förmågan att arbeta strukturerat och metodisk, även under stressiga situationer.
 • Är driven, flexibel och en problemlösare. Du kan även jobba utan tydliga riktlinjer och självständigt nå en effektiv lösning!
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Huvudkontor i Stockholm, Täby, men du kommer att jobba på distans hemifrån eller en hyrd kontorsplats i södra eller sydvästra Sverige.
 • Kontaktuppgifter: Johanna Sörell, Recruitment Consultant, Academic Work, johanna.sorell@academicwork.se och Malin Snårbacka, Recruitment Coordinator, Academic Work, malin.snarbacka@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mycronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
VAD GÖR MYCRONIC?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag med mer än 1000 engagerade kollegor i utveckling, tillverkning, marknadsföring och produktionsutrustning. Mycronic erbjuder en chans att ta del av ett lönsamt och växande företag med en öppen företagskultur och kompetenta kollegor som delar sina erfarenheter med varandra. Genom en innovativ miljö som tar hänsyn till olika perspektiv, bakgrunder och expertis gör de tillsammans det omöjliga möjligt. Mycronics tre värderingar guidar, driver och tar företaget framåt passion för affärer, passion för teknologi och passion för personer. Läs mer om Mycronic som företag och arbetsplats på deras hemsida: mycronic.com/career.