Applikationskonsult till CANEA!

Applikationskonsult till CANEA!

Gillar du administration och att hjälpa andra? Vill du jobba på ett väletablerat och framåtsträvande företag? Då har vi uppdraget för dig! Canea söker nu en person som vill jobba som systemtekniker. Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en person som vill jobba med administration i webbapplikationen CANEA ONE hos CANEA i Göteborg.

Caneas egenutvecklade system hjälper kunderna att bli mer effektiva i sin vardag med moduler för att hantera strategi, dokument, projekt och ärenden. Användarna finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt.
Du kommer vara en del av CANEAs team och få chansen att lära dig av kunniga kollegor i ett prestigelöst team. Här får du möjligheten att få gedigen erfarenhet av att arbeta i ett egenutvecklat verksamhetssystem i ett spännande tillväxt företag med tydliga processer.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Canea.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult jobbar du som teknisk resurs i våra leveranser till kund av vår egenutvecklade IT-produkt CANEA ONE. Applikationskonsulterna ansvarar för de olika tekniktjänster CANEA erbjuder runt vår produkt och stöttar kollegor och kundens IT-resurser med vår kompetens. Vi jobbar aktivt med att ge kunderna goda tekniska råd så att deras verksamhet kan flyta på så smidigt som möjligt.

Arbetets drivs i projektform i ett nära samarbete med projektledare och säljare kommer du att möta olika kunders tekniska behov samt försöka lösa dem. I vissa fall jobbar du nära en projektledare men många gånger är det du själv som driver projektet tillsammans med kund.

Du kommer bland annat att:
  • Driftsätta och uppdatera CANEAs egenutvecklade IT-lösning CANEA ONE
  • Uppdatera kundservrar enl. våra systemkrav
  • Agera stöd för leveransgruppen i uppdateringsprojekt
  • Ha mejl- och telefonkontakt med kunderna
Du kommer vara delaktig i startmöte med kund med informationsutbyte och kravlista. Viktigt att man har förmåga att strukturera och styra kundmöte. Du kommer ha direkt kunddialog och det är mycket självstädigt arbete mot kund med ansvar för att få leveransen på plats.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleexamen med inriktning mot IT, alternativt en motsvarande KY/YH-utbildning, samt en stor teknisk nyfikenhet.
  • Är i början av din karriär med minst ett års erfarenhet från en IT-relaterad roll.
  • Har goda kunskaper inom MS SQL och Windows server.
  • Kunskap om nätverk, t.ex. konfiguration av DNS och DHCP.
  • Trivs med teknisk problemlösning och kundkontakt.
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
Det är meriterande om du:
* Redan har startat din karriär inom teknisk support eller liknande roll, och nu är sugen på en ny utmaning.

Som person är du ordningsam och tycker om teknisk problemlösning. Du är kommunikativ och trivs med kontakt över telefon och sätter alltid kunden i fokus. För att trivas i arbetsgruppen tror vi att du är prestigelös i ditt förhållningssätt och en lagspelare som vill vara en del av ett drivet team med en öppen kultur. Du har ett affärsmässigt tänk och kan arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Caneas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CANEA verkar över hela Sverige med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö samt en global närvaro i över 20 länder via internationella affärspartners. Vi hjälper organisationer att analysera, utveckla och införa strategier, system och kompetens. Läs gärna mer på www.canea.se.