Antar du utmaningen att arbeta på ett världsledande musikföretag som iOS-ingenjör?

Antar du utmaningen att arbeta på ett världsledande musikföretag som iOS-ingenjör?

Vår kund söker nu en driven och ambitiös iOS-ingenjör som vill vara med och påverka användarupplevelsen för musikälskare världen över. I rollen får du möjlighet att vara en viktig kugge i utmanande projekt där du tillsammans med andra seniora kollegor arbetar agilt. Lockar ett företag där teamanda och kvalité är viktiga ledord? Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning iOS-ingenjör med passion för kvalité till deras kontor beläget i hjärtat av Göteborg. I rollen arbetar du i team med agila metoder där du till stor del ansvarar för skapande och utveckling av produkter på de plattformar där iOS är de primära användarverktyg. Rollen avser att täcka ett föräldrar vikariat på 6 månader med start i början av augusti.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som iOS-ingenjör ingår du i ett tvärfunktionellt team i Göteborg och hjälper till att bygga applikationer som miljontals människor använder varje dag för att lyssna på musik. Din uppgift kommer vara att implementera nya funktioner, förbättra prestanda och bygga användargränssnitt. Framförallt kommer ditt arbete att påverka hur världen upplever musik.

Du kommer till exempel att:
  • Skapa avancerade iOS-appar som ger glädje till användarna genom att samarbeta med andra ingenjörer
  • Skapa tydlig och underhållbar kod
Vi söker dig som
  • Har arbetslivserfarenhet som iOS-ingenjör
  • Har erfarenhet av iOS-ramverk
  • Skriver läsbar, idiomatisk och underhållbar Objective-C kod.
  • Du har en djup förståelse för vanligt förekommande designmönster och API-design
  • Är flytande i engelska i tal och skrift
Meriterande om du
  • Känner dig bekväm med att arbeta med C++
  • Har arbetat med Swift, eller är villig att lära dig
Vidare har du en stor förmåga att lära dig och du är angelägen om att utöka dina kompetensområden. Du har en passion för att stödja och göra det möjligt för andra att bli mer produktiva. Du har ett högt kvalitetstänk och vet betydelsen av att skicka kod av hög kvalitet. Du sätter laget före jaget och värderar teamets framgång framför din personliga framgång.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här