Anpassningskonsult till Good Soulutions

Anpassningskonsult till Good Soulutions

Datadriven produktion, digitalisering, hårdrock, Tv-spels häng och gemenskap. Good Solutions letar just nu efter sin nästa stjärna inom anpassning. Rimmar det med din nästa utmaning? I så fall vill jag att du tar det grymma beslutet att läsa vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Anpassningskonsult till Good Solutions beläget mitt i centrala Göteborg med utsikt över hamnen, kranarna och Lindholmen Science Park.

Good Soulutions är ett snabbt växande programvaruföretag med lösningar för Modern Produktionsuppföljning. Lösningarna de erbjuder bygger på deras egen plattform och produkten RS Production med tillhörande tjänster. De hjälper tillverkande industriföretag att använda sin tid bättre (vem hade inte velat ha den hjälpen?) vilket har lett till att de implementerat datadriven produktionsuppföljning i mer än 150 fabriker världen över. Som störst är dem hos kunder inom livsmedelsindustrin och fordonsbranschen.

Det första du möts av när du kliver innanför dörrarna på deras kontor är en vägg fylld med tavlor. Varje tavla står för egenskaper hos de anställda där ansvarsfull, ödmjuk, ärlig och lagspelare klassas som framgångsfaktorer och har lett till trygghet, mod, stolthet och framgång. Du kommer att jobba i ett härligt gäng där du och en till utvecklare ansvarar för just anpassningen av deras produkt till kunder. Resterande kollegor sitter på varierande uppgifter inom support, sälj och produktutveckling. Gemensam nämnare hos dina framtida kollegor är hårdrocks dängor och ett stort intresse för digitalisering.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Good Soulutions. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående. Det finns goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad till Good Solutions, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Anpassningskonsult hos Good Soulutions kommer du arbeta med att anpassa deras verktyg till deras kunder utefter de behov som finns. Verktyget används av kunderna för att mäta effektiviteten i deras produktion. Projekten blir därför väldigt varierande och tar olika lång tid. Produkten RS Production med tillhörande tjänster kommer vara din dagliga plattform och utefter förfrågningar från kunder blir det din uppgift att integrera och anpassa systemet utifrån vad kunden vill ha.

Du kommer till exempel att:
 • Efter överlämning från säljaren konkretisera din kunds behov, utveckla det som efterfrågas och föra dokumentation
 • Supportera ärenden gällande driften av produkten hos befintliga kunder
 • Följa upp och utvärdera processen
Tjänsten passar dig som ser utmaningen som ett tillfälle att lära och leverera en lösning. Du ser varierande uppgifter som en chans att bevisa din flexibilitet. Att grotta ner dig i kod bevisar din nördiga sida och bortom din vilja att slå dina kollegor i Tv-spel döljer sig en riktig team-player.

Vi söker dig som

Vi söker dig som vill bli bäst på att utveckla Good Solutions programvara för att integrera och anpassa den till deras kunders specifika behov. Du har ett intresse av smart industri, datadrivna processer och en vilja att hjälpa kunder i att bli effektivare och mer produktiva. Vi ser att du
 • Behärskar Python då alla anpassningar till kunder utförs i det språket
 • Har grundläggande kunskaper i .Net och C# som produkten är uppbyggd i
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, då det är språk som används dagligen i ditt arbete
Som person har du en positiv inställning och en ödmjuk approach. Du tycker om att driva saker framåt och tar ansvar för dina handlingar oavsett resultat. Din inställning är att alltid leverera det bästa möjliga utefter de förutsättningar du får. Det leder till att du ber om hjälp när du inte kan och agerar individuellt när du känner dig trygg i uppgiften. Vidare har du inget emot att dela erfarenheter och best practice med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Terese Karlsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Good Soulutions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Good Soulutions är ett snabbt växande programvaruföretag med lösningar för Modern Produktionsuppföljning. Lösningarna de erbjuder bygger på deras egen plattform och produkten RS Production med tillhörande tjänster. Bolaget hjälper tillverkande industriföretag att använda sin tid bättre, både maskintid och personalens egen arbetstid för att öka deras konkurrenskraft. Genom att ha implementerat datadriven produktionsuppföljning i mer än 150 fabriker världen över har de samlat en lång och gedigen erfarenhet. Kika in på deras hemsida för att läsa mer!