Analytisk Redovisningsekonom till en föränderlig och internationell miljö

Analytisk Redovisningsekonom till en föränderlig och internationell miljö

Vi söker en Redovisningsekonom som drivs av att arbeta analytiskt. Du får möjligheten att bli en viktig funktion på ett framtidssträvande teknikbolag i en föränderlig och internationell miljö. Är du redo för nästa steg i din karriär och lockas utav ovan, då är du välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Redovisningsekonom till vår kund som är världsledande inom utvecklingen av fingerprintsensorer. Deras fräscha och moderna kontor, beläget på Kungsgatan, genomsyras av en internationell kultur och är framförallt en plats där man lever sina värdeord Smart, Brave, Open and United.

Du kommer att tillhöra ett team om totalt 4 personer som arbetar med redovisning samt leverantörsreskontra. Som Redovisningsekonom kommer största fokus ligga på projektredovisning med uppföljning och analyser av resultat.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid med start i April och sträcka sig 6 månader framåt med möjlighet till förlängning. Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning via Academic Work med provanställning om 6 månader.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom kommer största fokus ligga på projektredovisning med avstämning, konsolidering och analys av resultat.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för månads-, kvartals- och årsavstämningar i enlighet med IFRS/IAS-standard.
 • Ansvara för tidsredovisning inom projekten
 • Hantera uppföljning och analys av resultat, balanser och KPI:er
Tjänsten passar dig som brinner för analys och är redo för nästa steg i din karriär. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader med möjlighet till förlängning. På sikt finns utvecklingsmöjligheter att gå mer mot en controllertjänst.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har 1-5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning
 • Talar och skriver obehindrat i såväl svenska som engelska
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av Microsoft Dynamics Nav (Navision)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser som är avgörande för din framgång i rollen men som också ingår i vår bedömningsmetod under rekryteringsprocessen. Som person är du analytiskt lagd och har lätt för att dra logiska slutsatser. Du är således problemlösningsorienterad där du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar, du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. I denna roll är det av stor vikt att du är flexibel och anpassar dig till förändringar och nya omständigheter. Vidare behöver du vara initiativtagande för att driva både ditt och teamets arbete framåt med stort engagemang.

Övrig information
 • Start: Mitten av april
 • Placering: Kungsgatan
 • Kontaktuppgifter: Stina Håkansson, Consultant Manager
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en central del inom teknikbranchen där de utvecklar säkerhet och identifikation på mobila enheter. Deras teknik används miljarder gånger per dag och återfinns i miljoner enheter och appar.