Affärsutvecklare/Marknad till BestDrive i Göteborg

Affärsutvecklare/Marknad till BestDrive i Göteborg

Är du en sann entreprenör med erfarenhet av affärsutveckling inom marknadsföring? Vill du ha en formbar roll där du får fortsätta digitaliseringen av en hel bransch hos ett bolag i framkant? Då är detta tjänsten för dig! BestDrive söker nu en affärsutvecklare inom marknad till sitt fantastiska kontor vid Röda Sten i Göteborg. Sök redan idag då vi använder löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en affärsutvecklare inom marknad till BestDrive i Göteborg. BestDrive sitter i nya lokaler vid Röda Sten i Göteborg med en fantastisk utsikt.

BestDrive är ett relativt nystartat dotterbolag till Continental Däck, en av världens ledande leverantörer till fordonsindustrin. På BestDrive arbetar idag 9 personer varav 4 på huvudkontoret och 5 personer på deras egen nyrenoverade däck och bilserviceanläggning i Tagene. På kontoret är det högt i tak med fokus på expansion och utveckling. Du kommer att bli en del av att litet team där flexibilitet och kommunikation värderas högt.

Som affärsutvecklare inom området marknad kommer du att fortsätta utveckla och bygga upp verksamheten tillsammans med övriga kollegor i BestDrive och Continental samt med deras partners. BestDrive arbetar utifrån ett såkallat utvecklingshjul där de har byggt upp tjänster och verktyg som de erbjuder deras partners så att de kan nå de mål som de gemensamt sätter i en årlig affärsplan. Företagets mål är att vara en frontrunner i branschen. I tjänsten ingår tjänstebil och cirka 40 resdagar per år beroende av säsong.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BestDrive.

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare inom marknad kommer du att få skapa nya service- och supportområden som BestDrive erbjuder sina partners samt verkställa de samma både via besök och telefon. Du kommer att vara ansvarig för att omprofilera företagets partners varumärken både fysiskt och digitalt genom rebranding. Detta inkluderar BestDrive-skyltar, färger, inredning, lokal hemsida och digital närvaro genom sociala medier och Google.

Du kommer till exempel att:
 • Upprätta affärsplaner med partners i syfte att sätta mål och skräddarsydda aktiviteter
 • Utforma utbildningar, utvecklingsmöjligheter cch event genom nära samarbete med kunder, leverantörer och Continentals representanter
 • Skapa nya tjänsteutbud ute hos företagets partners
 • Aktivt ta del av och utveckla marknadsföringen och försäljningen centralt för BestDrive Sverige
 • Utveckla och effektivisera användningen av digitala plattformar och verktyg FB/Google/Intranät/Hemsida/E-learning etc.
Vi söker dig som
 • Har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet inom affärsutveckling inom marknadsområdet
 • Har en eftergymnasial utbildning inom inom ekonomi/marknadsföring/IHM eller liknande
 • Har en stark entreprenörsanda
 • Har ett stort intresse av och kunskap inom digitalisering av affärer och arbetssätt
 • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på svenska då det används dagligen
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av att arbeta i t ex In Design / Photoshop / Prezi och liknande designverktyg

Som person motiveras du av att utveckla både koncept och de människor du möter inom dina kunskapsområden. Du är en god lyssnare eftersom verksamheten utvecklar både sina och alla sina partners koncept utifrån dina idéer, kunskap och vad du fått fram i samtalet med bolagets partners. Slutligen är du en teamspelare som gärna samarbetar med andra på ett prestigelöst sätt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Röda Sten, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BestDrives önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på hanna.malmsten@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continental tillhör världens ledande komponentleverantör till fordonsindustrin. Som en av de största säkerhetsexperterna i världen, har Continental satt upp ett ambitiöst mål som skall uppnås i tre etapper: Utvecklas från bäst på broms till noll dödsfall, noll skador och noll trafikolyckor. Och av goda skäl. Bara Continental kan alla detaljer i hela bromskedjan - från pedalen till däckets kontaktyta med vägen. För närvarande har Continental mer än 220 000 anställda i 54 länder. På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industri- och entreprenaddäck.

BestDrive är Continentals nystartade dotterbolag som de närmaste åren gör en resa där bolaget utvecklar en ny kedja inom däckfackhandeln. I dagsläget äger BestDrive en egen anläggning och övriga anläggningar i franchiseregi. BestDrive har sedan starten 2013 ökat omsättningen från 18 miljoner till 62 miljoner. Företaget vill ta plats som Sveriges ledande kedja inom däck när det gäller kvalitet och service. Mer information om BestDrive respektive Continental hittar du på www.bestdrive.se och www.continental.se.